in , ,

Gemeente Amsterdam wil samenwerken met salafisten

4950361639 409717dd29 van aartsen

Iemand die de islamisering van Nederland nog wilt tegenspreken? De Telegraaf is daarover volstrekt duidelijk:

Van Aartsen (VVD) onderzoekt samenwerking met salafisten.Amsterdam gaat onderzoeken hoe de gemeente op velerlei vlak structureel kan samenwerken met orthodoxe instanties, zoals salafistische moskeeën. Van Aartsen, die in zijn ambtsperiode in Den Haag de radicale As-Soennah moskee omarmde en subsidie gaf, voelt zich gesteund door aanbevelingen van wetenschappers, zoals hoogleraar terreurstudies Beatrice de Graaf.

„Een pragmatische benadering in de omgang met religieuze organisaties biedt, aldus de onderzoekers, méér mogelijkheden voor structurele samenwerking met genoemde organisaties”, aldus Van Aartsen. Het gaat dan niet alleen om bestrijding van radicalisering. „Beter is om een positieve, omvattende agenda op te stellen met uiteenlopende, ook positieve, punten.” Eerder zei Van Aartsen al dat de gemeente salafistische jongeren ’de hand moet reiken’.

Plannetje van de VVD: Samenwerken met extreem religieuze groeperingen in Nederland, die weigeren zich te conformeren aan Nederlandse wetgeving en samenleving, niet voor de bestrijding van deze radicalisering maar voor Nederland om beter te integreren met die extreme radicalisering. Het omarmen van anti-Nederlandse partijen, aanpassen aan extreem religieuze intolerantie. Integratie dus, maar dan 100% anders. Weg met ons.

Ik herken Nederland niet meer. (Gelukkig zijn er ook nog rationeel denkende politici.)

Ondertussen immer meer gelukszoekers, immer meer beleid voor meer immigranten en immer meer hersenloze propaganda. En Europol houdt de islamitische terreurdreiging voor Europa ondertussen op Hoog. En Noord Afrika wil deze figuren zelf ook niet. De EU gaat hiervoor dus vermoedelijk weer veel Noord-Europees samenlevingsgeld misbruiken. En de EU gaat dat geld gebruiken voor het realiseren méér immigratie, is immers op zoek naar 60 miljoen voornamelijk islamitische immigranten uit Afrika.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Photo by VVBAD cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
credit squeeze 522549 960 720

Bestaansminimum schuldenaar beter beschermd

5496672831 a42afab98b merkel

EU-top of toneelstuk?