in ,

Geniaal! Bezwaar ingediend tegen provinciale VVD-kieslijst vanwege integriteitsschandalen

Twee bestuurders van de kleine klassiek liberale partij LP hebben namelijk bezwaar gemaakt tegen de provinciale VVD-kieslijst van Zuid-Holland.

Reden van het bezwaar is de hoeveelheid van integriteitsschandalen bij de partij van en het feit dat de Kiesraad geen mechanismen heeft ingebouwd om de integriteit van kandidaat volksvertegenwoordigers te checken.

Volgens de twee zou de Nederlandse politiek zich moeten houden aan het VN-verdrag ‘United Nations Convention against Corruption'.

In dat verdrag wordt gemeld dat gecommitteerde staten anti-corruptiebeleid ten uitvoer moeten brengen, waaronder het opstellen van ‘adequate procedures met betrekking tot de selectie van volksvertegenwoordigers'.

Nederland heeft dit verdrag ook ondertekend, maar nooit iets mee gedaan en dat hebben we gezien de afgelopen jaren!

Frans Weekers loog over de Bulgarenfraude, Ivo Opstelten loog over Fred Teeven, Ard van der Steur loog over werkelijk zo'n beetje alles, Halbe Zijlstra loog over de Groot-Russische datsja en alleen Mark Rutte loog over geen cent naar de , de hyoptheekrenteaftrek, Dividendbelasting en 1000 voor de hardwerkende Nederlander, loog over de onderste steen en loog over het respecteren van de wens van de kiezer na het Oekraïne-refererendum nog nooit gelogen heeft.

Lees verder bij de bron voor de rest en de brief: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Video: Kamerleden van de klimaatreligie proberen Thierry Baudet te dollen, FvD’er krijgt alsnog gelijk

Ze doen het weer! Kamer weigert debat over zowat vertienvoudigde kosten van voorloper Klimaatakkoord het Energieakkoord