in ,

George Soros, een gevaarlijke puppetmaster

Trump = troef.

Niet alleen in de letterlijke betekenis (vertaling) van woord. Maar ook zijn naam, zijn personage en zijn overwinning zijn troef in het medialandschap als het gaat om veelal negatieve aandacht, met hier en daar als uitzondering op de regel pro-Trump artikelen.

We kunnen inmiddels met zekerheid vaststellen dat kamp der tegenstanders rijkelijk wordt gefinancierd en opgehitst door de gevaarlijke Hongaarse miljardair George Soros.

Een mainstream mediakanaal zoals De Volkskrant schreef een paar weken geleden ook nog over Soros, zij op een gematigde toon. Maar dat kunnen we verwachten van de volledig gekochte mainstream media.

Zelf schreef ik al vaker over Soros, omdat hij achter allerlei ‘color revolutions’ zit, achter de campagne van Clinton, achter Black Lives Matter, maar ook achter AVAAZ, achter de vluchtelingencrisis door onder meer het uitgeven van handleidingen voor die vluchtelingen waar ze heen moeten gaan en wat ze mogen ‘eisen’ in elk land,  en zoveel meer.

Hij is iemand die sterk aan de touwtjes trekt van de valutamarkten en de wereldpolitiek en in staat is door een statement een land te verscheuren. Een uiterst gevaarlijk mens, die herkend zou moeten worden en gestopt in zijn psychopathische geldingsdrang die tot vergaande ontwrichting leidt in de wereld.

De Canadees Dan Dicks van Press For Truth -die ik al langer volg, o.a. door zijn ‘ongewenste‘ aanwezigheid bij de Bilderberg-meetings- maakte een videoportret van Soros. Na overleg met Dan heb ik deze vertaald en ondertiteld (duur 11’00”).

wordt toch echt tijd dat de overige 99% gaat zien wie werkelijk aan de touwtjes trekt; het zijn niet onze regeringen die wij zogenaamd zelf mogen kiezen, maar is wel de schaduwregering die zich veel te lang in duister heeft weten te verschansen, een elitegroep die Ole Dammegård onlangs nog voor onze camera heeft toegesproken.

Hoog tijd om licht daar maar weer eens op te laten schijnen! Dan Dicks, dank voor je inzet!

 

Lees verder via de Bron: Irma Schiffers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oei! Blauwdruk voor EU? Duitsland zou privacyrechten burgers willen inperken

Graai, Graai, Graai: Juncker en EU ambtenaren geven zichzelf 3.3% salarisverhoging erbij