in , ,

George Soros: Trump is een bedreiging voor de New World Order

Nazi collaborateur Soros schrijft paniekbrief

In een artikel voor ‘Project Syndicate’, vertelt Soros dat hij vroeger in woonde dat zowel door de Nazi’s als de Sovjet-Unie bezet is geweest en beweert dat verschillende vormen van gesloten samenlevingen, van fascistische dictaturen naar maffia staten in een stijgende lijn zijn.

Deze bewering wordt gelogenstraft door de feiten, waaruit blijkt dat, “Het aandeel van de wereldbevolking dat leeft in democratieën voortdurend is gestegen.”

Soros schrijft verder dat de Amerikanen, door voor Trump te kiezen, hebben gekozen voor een ‘oplichter en een dictator in spe, en dat de nederlaag van Hillary Clinton betekent dat Amerika “niet in staat zal zijn om de democratie te beschermen en  te bevorderen in de rest van de wereld”, want dat beleid werkte toch zo ‘goed’  in Irak, , en Libië!?

Soros haalt ook uit naar Trump’s nieuwe kabinet die hij omschrijft als “niets anders dan incompetente extremisten en gepensioneerde generaals”.

Soros eindigt met de waarschuwing dat de op het punt staat van instorten als gevolg van stagnerende economische groei en het uit de hand lopen van de vluchtelingencrisis. Iets waar Soros overigens een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het ontstaan ervan als een manier om politieke macht te verkrijgen.

is verwijderd

 

Lees verder via de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Nu ben ik helemaal blij met Trump!Dag,Soros!

tbv
4 jaren geleden

Hun nazaten zijn net zo erg.
Begin maar een aanvang te maken met de rest van hun, Die 6 miljoen [een verzonnen lulverhaal] is kennelijk onvoldoende om de wereld veiliger te maken

Jos
4 jaren geleden
nvt
4 jaren geleden

Deze Rat is ontsnapt uit de gaskamer

Epische en Hilarische hack: Hackers maken “gehackt” van de Bilderbergclub

Het begon allemaal zo onschuldig: Scanauto’s gaan ‘op de stoep’ parkeerders opsporen