in , , , ,

Gewelddadig protest tegen ECB bij opening nieuw kantoor van 1,5 miljard euro

Weet u nog het mooie nieuwe optrekje van de ECB? Het kantoorgebouw dat slechts 1,5 miljard euro kostte? De ECB haalde ruim de top 10 duurste gebouwen ooit. Met 1,5 miljard dus even duur als de Burj Khalifa, maar dan wel volledig op de kosten van de Europese inwoners. Ja, midden in een mede door de ECB gecreëerde depressie/ die 500 miljoen Europese inwoners goed en volledig het onderspit doet delven… Dat zit uiteraard verkeerd. Dat soort compleet gestoorde ongelijkheid zit heel verkeerd, bleek ook gister weer.

Nog voor de opening van het nieuwe gebouw van de Europese (ECB) is het woensdag in de Duitse stad Frankfurt tot conflicten gekomen tussen agenten en betogers. 350 betogers zijn gearresteerd. Naar verwachting komen meer dan tienduizend aanhangers van de antikapitalistische beweging ‘Blockupy’ uit binnen- en buitenland naar Frankfurt. Zij protesteren tegen het “verarmingsbeleid dat heel treft” en waarvoor zij de ECB medeverantwoordelijk houden.

8dedf9e8-82cd-47e9-a4a2-e42db580cc07-1020x638-e1426754234507

Ik zal de gewelddadige foto’s van ME-overheidsknuppels op de schedels van de Blockupy demonstranten die protesteerde tegen het slopende soberheidsbeleid niet herpubliceren, het werd weer een vurig, pijnlijk en bloederig slagveld.

De bankiers genieten uiteraard de beste bescherming die te koop is, die van de . En de overheid hield zich, zoals u kan verwachten met hun monopolie op geweld, uiteraard weer knap staande. Het leger MEers schuwde geen middelen in de verdediging van de bankiers tegen de belegering door de verongelijkte . Het is helaas een indicatie wat de toekomst ons gaat brengen onder de huidige politieke leiding.

Deze foto zegt echter alles, Europa staat in brand:

vlammenzee-e1426754210267

Lees verder via Lang Leve Europa!.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er komt een economisch bloedbad aan let maar op!

Oproep tot iedere Nederlander PIN eens een weekend niet, het graaien moet een keer stoppen