in

Gewoon omdat het kan: ‘Krol besteedde subsidie aan 50Plus site’

Henk Krol zou een van het ministerie van Onderwijs hebben gebruikt om de website van de politieke partij te hosten. De subsidie was bestemd voor een website voor jonge homo's.

Dat blijkt volgens EenVandaag uit stukken die advocaat Oscar Hammerstein namens de stichting Vrienden van de Gaykrant heeft ingeleverd bij de rechtbank. Hammerstein heeft beslag laten leggen op de twee huizen van Krol, om te voorkomen dat hij probeert weg te sluizen.

‘Flessentrekkerij'

In gesprek met EenVandaag spreekt Hammerstein van ‘' en ‘flessentrekkerij'. De stichting die hij vertegenwoordigt, moet de subsidie – 200.000 – terugbetalen aan het ministerie, omdat het geld niet is uitgegeven aan een ‘digitale ontmoetingsplek' voor jonge homo's, de oorspronkelijke bestemming van de subsidie. Henk Krol was volgens EenVandaag niet beschikbaar voor commentaar.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach, niets te verbergen mentalitieit: ‘Zwembadfoto’s duizenden Nederlanders ongevraagd online’

NL 2.0: Corrupte Griekse ambtenaren niet vervolgd