in , , , , ,

Gezellig recreëren: Zwembad krijgt gezichtsherkenning nadat ‘40 intimiderende jongeren’ zwemmen verpesten

Ronile / Pixabay

De gemeente Tilburg onderzoekt de mogelijkheden van gezichtsherkenning bij zwembad Stappegoor om mogelijke raddraaiers te kunnen weren. Het moet de opvolger worden van de vingerscan die, zo bleek tijdens een Halloweenfeest afgelopen najaar, niet goed werkte.

Ook worden bij dergelijke drukke evenementen voortaan beveiligers ‘op maat’ ingehuurd.

Mensen die ervoor zijn opgeleid om relschoppers uit het zwembad te kunnen verwijderen, zei burgemeester Theo Weterings maandagavond tijdens een debat in de gemeenteraad.

Het debat ging over de evaluatie van het zwemfeest dat door zo’n veertig intimiderende jongeren zodanig werd verpest dat het vroegtijdig beëindigd moest worden.

De was destijds door de organisatoren vooraf niet op de hoogte gesteld van het feest. Met als gevolg dat op de bewuste avond tot vier keer toe gebeld moest worden voordat agenten ter plaatse kwamen.

Lees verder bij de bron: bd.nl via tpook


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tokko
1 jaar geleden

Weer zo’n mooi resultaat van de verrijking van de samenleving met heel veel lichtgetinte Nederlanders.
Nu heb ik niets tegen een tintje, mijn vrouw is ook een kleurig type. Zij ondervindt regelmatig het wantrouwen (etnisch profileren) van de Nederlanders, in winkels bijvoorbeeld, dat is veroorzaakt door het optreden van die grote groep lichtgetintiërs uit Noord Afrika.

Nu dus gezichtsherkenning, om intimiderende pussygrabbers buiten te houden.

Hoe heerlijk was het, voor 9/11, toen je nog met een vliegtuig meekon zonder al die kostbare en tijdrovende veiligheidsmaatregelen te ondergaan, ook al zo’n gevolg van het optreden van de “religie van de vrede”.
Gezichtsherkenningscamera’s, speciaal getrainde beveiligers, het mag wat kosten, om een potje te kunnen zwemmen in het gemeentelijk zwembad….

Dankzij diezelfde vredelievende religie van de lichtgetintiërs kun je geen evenement, festival of popconcert meer organiseren zonder voor een kapitaal aan beveiligers in te huren om te probéren te voorkomen dat er weer eentje vrede komt stichten met een bom.

Al in 1995 becijferde Pieter Lakeman dat de intocht van al die leuke nieuwe medelanders vele miljarden per jaar kostte. Ik denk dat, als je alle kosten van bijstand, justitie, gevangenissen en al die veiligheidsmaatregelen eens optelt, dat je nu op een veelvoud daarvan komt.

Bedankt, VVD, D66 en de Gristelijke partijen die in de jaren 70/80 zo nodig door moesten gaan met het importeren van “gastarbeiders” om zo de lonen van de eigen bevolking laag te kunnen houden.
Met name Lubbers, die in 1985 de immigratie-kraan wijd openzette, door de eis voor een zelfstandig inkomen voor huwelijksmigratie te laten vervallen, zodat een bijstandstrekker nog een bijstandstrekker erbij kon importeren. Kijk maar eens hoe de grafieken van de immigratie uit Marokko en Turkije omhoogschieten vanaf dat jaar.

Nu gaat het weer gebeuren, eerst Polen en andere O-Europeanen binnenhalen en nu die het een beetje zat worden om te worden uitgebuit, gaan de bedrijven de blik richten op Oekraine en de Filippijnen om nóg goedkopere sloven te halen.
Alles liever dan een normaal loon te betalen aan Nederlanders, een loon waarvan je normaal kunt leven.

De economie draait als een dolle, maar de gewone Nederlander merkt er niet veel van. De procentjes loonsverhoging die in het bedrijfsleven zijn gegeven worden dubbel opgesoupeerd door allerlei lastenverzwaringen door het kabinet Rutte.

Ik ben vast niet de enige die er zo tegen aankijkt, maar waarom blijven de mensen nou toch steeds weer op diezelfde kliek politici stemmen die jarenlang dit kortzichtige beleid hebben gevoerd?

Wie het weet mag het zeggen.
Tokko

Trump ‘denkt dat hij weet’ wie er achter 9/11 zat

Aantal incidenten tussen huurders en verhuurders neemt flink toe