in ,

Global Cooling: Grootste toename sneeuw en ijs op Groenland ooit, zeldzame zomervorst in delen VS

De echte, ongemanipuleerde statistiek laat zien dat er al zo'n 80 jaar sprake is van afkoeling, en niet opwarming. Wat hebben de instituten gedaan om hun theorie te ‘bewijzen'? Deze statistiek (van de VS) gekanteld, zodat valselijk de indruk wordt gewekt dat de rode lijn omhoog loopt. (2)

—————————————————————————————————————————————-

Kou verwoest oogsten in Zuid Amerika en zelfs Oost Afrika – Alle opwarming in no-time weggevaagd: Gemiddelde wereldtemperatuur sinds 2016 met 0,7 graden gedaald – data: Wereldwijde sneeuwval de afgelopen 40 jaar met 3% toegenomen

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl nationale en internationale weer- en klimaatinstituten blind in hun antropogene CO2-Global Warming theorie volharden, blijft het stug doorgaan met ongehoorzaam zijn aan dit door de Westerse globalisten voorgeschreven dictaat. Eén van DE historische signalen van zijn toenemende en elkaar razendsnel afwisselende weerextremen. Goed voorbeeld is de VS, waar het westen zucht onder zinderende hitte, maar het een paar staten verderop juist ijzig koud is. In Minnesota heeft het midden in de zomer overdag zelfs gevroren. Verder kent de grootste toename in sneeuw en ijs ooit gemeten. Maar leest u daar iets over in de media? Nee, die moeten Global Warming blijven verkondigen, en focussen zich daarom uitsluitend op de plaatsen waar het op dat moment heet is.

Het nieuwe Zonne Minimum zorgt er in combinatie met het snel in sterkte afnemende magnetische veld voor dat de straalstroom onstabiel en onregelmatig wordt. Hierdoor ontstaan grote ‘bubbels', waardoor de hitte van het zuiden verder dan gewoonlijk naar het noorden kan stromen, zoals nu in de Canadese staat Manitoba, waar een ramptoestand voor de landbouw is uitgeroepen vanwege hitte, droogte en daarnaast ook nog eens een sprinkhanenplaag.

Maar waar een hitte ‘bubbel' van zuid naar noord ontstaat, gebeurt dat ook andersom, en stroomt ijzige poolkou naar plaatsen waar het normaal gesproken op dat moment zelden of nooit komt. In de Amerikaanse staat Minnesota, pal ten zuiden van Manitoba, heeft het op 8 juli, midden in de zomer, overdag zelfs -1,1 graden Celsius gevroren. Ook in Michigan, dat nog zuidelijker ligt, vroor het in de ochtend van 9 juli -0,6 graden Celsius. Het contrast was enorm, want een dag ervoor was het in bijvoorbeeld Stonington nog ruim 23 graden geweest.

Extreme verschillen en schommelingen in VS

In Concord, de hoofdstad van de staat New Hampshire, werd het een week geleden maximaal 15 graden, waarmee het koude record uit 1914 werd verbroken. Slechts twee dagen eerder gaven de thermometers daar nog 35,5 graden aan (wat overigens géén record was).

Op de kaart ziet het er al dagen zo uit (verwachtingen voor maandag):

Hier ziet u heel duidelijk de ‘bubbels', die laten zien dat de straalstroom dankzij Global Cooling steeds meer van slag raakt. De media benadrukken op misleidende wijze de rode gebieden, om de valse indruk te blijven wekken dat de aarde aan het opwarmen is. De enorme gebieden met kou worden enkel ‘het weer' genoemd, en altijd gebagatelliseerd.

Dezelfde media schreeuwen al jaren dat de zomers steeds heter worden, maar is dat ook zo? Volgens de National Climate Assessment data in de VS is dat niet waar – integendeel, tussen 1910 en ongeveer 1960 waren de zomers doorgaans een stuk warmer dan daarna:

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Longread: ‘SARS-CoV-2, feitelijk een grafeenoxidevergiftiging?’

Werking Pfizer en Biontech vaccin neemt af na 6 maanden, 3e injectie nodig voor de sheeple