in ,

Global Warming?? Antarctica heeft zojuist de koudste temperatuur in maart: – 75,3 °C

Een groot aantal nieuwsuitzendingen was maar al te blij met de recordwarme temperatuur van het Antarctisch Schiereiland vorige maand, wat het beschreef als verder bewijs van de komende klimaatcatastrofe (ondanks dat het schiereiland dichter bij Argentinië ligt dan de , en het evenement officieel ten onder gaan als een foehn) .

Maar waar zijn diezelfde vodden nu? Waar is hun balans? Hun geloofwaardigheid? Of is het informeren van het publiek niet meer het doel, is het alleen hun missie om te propageren …?

In het weekend heeft de koudste temperatuur ooit in maart gezet.

Dus op de een of andere manier, in wat we moeten geloven is een lineair verwarmende wereld op de rand van “oververhitting”, is Antarctica momenteel de koudste die het ooit is geweest voor de tijd van het jaar.

Het Vostok Station klokte op vrijdagochtend 20 maart een huiveringwekkende -75.3C (-103.54F) , zoals gespot door @TempGlobal op Twitter:

https://twitter.com/TempGlobal/status/1241712160125878272

De lezing levert Vostok's oude record van 75C (103F) op.

LakeVostok-Location.jpg

Locatie van Vostok ( Wiki ).

Val niet voor valse politieke agenda's.

… agenda's opruimen zonder dat de stoom opraakt, omdat waarnemingen uit de echte wereld ze blijven raken.

CO2 is geen wondermolecuul – het KAN NIET de trucs uitvoeren die milieuactivisten beweren.

Kooldioxide vormt slechts 0,04% van de atmosfeer – het heeft geen ‘dekend' vermogen, onze atmosfeer heeft geen ‘deksel'. CO2 is echter cruciaal voor het leven op aarde – het is tenslotte ‘het gas van het leven', aangezien elk levend organisme op koolstof is gebaseerd – hoe meer , hoe beter: feit .

“Vrijwel alle commerciële glastuinders verrijken de atmosfeer in hun kas met twee tot driemaal het CO2-gehalte in de huidige globale atmosfeer om een ​​groei van 20 tot 60 procent te krijgen”, zegt dr. Patrick Moore.

“En inderdaad, dit gebeurt wereldwijd omdat we de CO2 hebben verhoogd van 280 ppm naar 410 ppm – er vindt een vergroening van de aarde plaats, heeft het op hun website, de Australische wetenschappers en de Europese wetenschappers bevestigen allemaal dat er een enorme vergroening van de aarde. ‘

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds gekker: Amerikaanse centrale bank gaat ONGELIMITEERD opkopen

Duitse viroloog ontdekt een nieuw symptoom van coronavirus