in ,

Global warming fail in Noord-Amerika, honderden records sneuvelen: “Dit koude weer is niet normaal!”

Het begint in grote delen van en de Verenigde Staten veel op het Grand Solar Minimum te lijken, terwijl de winter zich richt op tientallen miljoenen Noord-Amerikanen – in de maand oktober. Arctische omstandigheden breken alle records tot ver in het zuiden van Texas en New , staten die meestal pas veel later in het seizoen sneeuw oppikken.

SNEEUWRECORDS

Spokane, Washington , verbrijzelde zaterdag een sneeuwrecord nadat bijna 20 centimeter sneeuw het vorige record van 0,2 inch uit 1957 (minimaal zonne- van cyclus 18) had verslagen .

Nog indrukwekkender is dat oktober 2020 nu Spokane's meest sneeuwzekere oktober in de is.

Het was ook de meest sneeuwzekere oktober ooit in Great Falls, Montana .

In het weekend bedekte een nieuwe herfstsneeuwstorm de stad met 11,2 inch vers poeder, waardoor het vorige record van 95 jaar geleden werd verbroken en het totaal van oktober 2020 op 27,7 inch kwam . Dit verbreekt het vorige record van 18,5 inch in oktober 1925 (minimum zonne-energie van cyclus 15) . Om het in context te plaatsen: het gemiddelde voor deze fase van oktober is slechts 7,5 centimeter.

Rapid City, South Dakota , brak ook een sneeuwrecord tijdens het weekend – de 4,5 inch sneeuw van zondag verbrak het vorige record van 4,1 inch dat ver terug was in 1898 (zonne-minimum van cyclus 13) . Het centrum van Rapid City zag dit weekend in totaal 6,5 centimeter sneeuw en de Rapid City Airport zag 7,8 centimeter .

Volgens de National Weather Service heeft Missoula, Montana , dit soort winterweer in meer dan 100 jaar niet zo vroeg in het seizoen meegemaakt.

“We eindigden met 38 cm sneeuw hier op ons kantoor op de luchthaven”, zei plaatselijke meteoroloog Kitzmiller over de opeenhopingen van het weekend. “Dat plaatst ons eigenlijk op nummer twee voor de meeste sneeuwval die we ooit hebben gehad in oktober voor een tweedaags evenement” – met de nummer één plek ingenomen door de 15 inch die terugviel in 1914 (zonne-minimum van cyclus 14) .

Kitzmiller voegde eraan toe dat maar liefst 19 inch zich in het weekend in Potomac naar Avon vestigde, waarbij de meeste omliggende gebieden een voet + zagen.

“We hebben in deze tijd van het jaar nog nooit zoveel sneeuw op de grond gehad, althans in de afgelopen 100 jaar”, zei hij. “Dus dat heeft invloed op veel dingen. En aangezien we elke dag een beetje van onze zonhoek verliezen, wordt het een beetje moeilijker om die kou te overwinnen. ”

Toen de lucht eenmaal begon op te klaren, daalden de temperaturen inderdaad tot recordhoogte.

LAGE TEMPERATUURRECORDS

Logeren in Missoula : “We hebben op dit moment ons all-time oktober-koude record hier op de luchthaven verbroken”, vervolgde Kitzmiller. “We hebben voorlopig min zeven bereikt, maar het schommelt tussen min zeven en min vier. Het is overal koud, en we hebben meer koude dagtijden, weer een koude nacht vanavond en morgen. ”

Ongekend lage temperaturen hebben ook veel andere regio's in hun greep.

Billings, Montana , zakte op zaterdagochtend naar 16F , waarmee hij comfortabel het vorige record van 19F van 1976 verbrak (zonne-minimum van cyclus 20) . Vrijdag viel Idaho Fall, Idaho , naar 13F , waarmee het oude record van 16F van 1980 werd verbroken. Casper, Wyoming , vernietigde zijn vorige dieptepunt van 11F vanaf  (zonne-minimum van cyclus 21) met een nieuwe lezing van – 5F . Terwijl de 14F van Downtown Rapid City gisteravond het oude record van 15F uit 1919 bereikte .

Dit zijn trouwens slechts een handvol voorbeelden – in totaal zijn alleen al in de  de afgelopen 24 uur honderden lage temperatuurrecords gevallen , zoals weergegeven door de onderstaande animatie van coolwx.com :

Lees verder bij de bron: Electrovert


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldwijd 98% minder griepgevallen: Is griep nu corona geworden?

Regeringen voeren agenda van Bilderberger Schwab uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’