in

Goed nieuws: nieuwe coronavariant verspreidt zich alleen via mainstreammedia 

Goed nieuws voor alle mensen die bang zijn dat ook zij worden getroffen door de nieuwe variant van het .

Aangezien deze mutatie zich alleen verspreid via de mainstream media is het voldoende om deze, voor je eigen veiligheid, volledig te vermijden.

We hebben een coronapandemie omdat de mainstream media (MSM) schrijven dat we die hebben. Wanneer er geen mainstream media zouden zijn geweest, dan had het leven gewoon zijn gang gegaan, net zoals het dat altijd heeft gedaan.

Kijk naar landen zoals waar ze het coronavirus volkomen negeren omdat ze wel belangrijkere dingen aan hun hoofd hebben. Met uitzondering van is er in de rest van het continent niet of nauwelijks sprake van een virus, laat staan een pandemie.

Nu hebben we een zogenaamd mutatie van het gevaarlijke coronavirus, maar wij hebben die alleen maar omdat de MSM schrijven dat wij die hebben. Als we geen MSM zouden hebben gehad, was er geen sprake geweest van een mutatie, had het leven gewoon zijn gang kunnen gaan en had iedereen gezellig de feestdagen door kunnen brengen of met vakantie kunnen gaan.

De waar wij dan als maatschappij mee te maken hebben is niet , 20 of 21, het is de MSM. De MSM is de ziekte en als je die volledig in quarantaine stopt en niemand daar nog langer toegang tot geeft, dan is het snel afgelopen met die ziekte.

Stel je voor dat je morgen wakker wordt zonder de blèrende paniekkoppen in de MSM. Dat je een keer niet die eeuwige vaccinatiespuit in een arm ziet verdwijnen of een keer niet wakker wordt met die lelijke koppen van en De Jonge, om nog maar te zwijgen van Ab Osterhaus.

Het is ook dankzij de MSM dat wij dit jaar het meest afgrijselijke woord ooit hebben gekozen tot woord van het jaar.

Het woord anderhalvemetersamenleving is gekozen tot het woord van het jaar 2020. De term kreeg 29,8 procent van de stemmen en kreeg daarmee de voorkeur boven fabeltjesfuik (11 procent) en viruswappie (10,6 procent). De uitslag werd bekend gemaakt door Ton den Boon, Nederlands hoofdredacteur van de Dikke Van Dale.

En het zijn diezelfde MSM die er straks voor moeten zorgen dat ons land volledig gevaccineerd gaat worden. Gelukkig heb je geen vaccin nodig tegen de echte ziekte, de MSM. Het enige wat je ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie waarschuwt: ‘Bij bedreiging schuwen wij ons dienstwapen niet’

black and white analog device

Voorspellingen voor 2021