in

’Goedgekeurd coronavaccin werkt maar in de helft van de gevallen’

De Amerikaanse immunoloog Anthony Fauci heeft gewaarschuwd dat een goedgekeurd coronavaccin uiteindelijk bij toediening maar in de helft van de gevallen werkzaam kan blijken.

Dat betekent dat algemene maatregelen om het lichamelijk welzijn van de mensen in stand te houden en te verbeteren noodzakelijk zullen blijven om de pandemie onder controle te krijgen.

„We weten niet wat de efficiëntie zijn zal, 50 procent of 60 procent. Ik zou willen dat het 75 procent wordt of meer. Maar de kans is niet groot dat het succes van het middel 98 procent zal zijn. Daarom mag je nooit de aanpak via de verwaarlozen”, aldus Fauci tijdens een internetcollege van Brown University.

Hij wees nog eens op de bijdrage die iedereen kan leveren, zoals afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen.

Fauci zei dat de onderzoeken van het Covid-19- van het farmaceutische bedrijf Moderna Inc. in november of december van dit jaar definitieve resultaten zouden kunnen opleveren.

In dat geval, zei hij eerder al, is het de verwachting dat er begin 2021 tientallen miljoenen doses beschikbaar zullen komen. Aan het eind van het jaar zullen dat er een miljard …..

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Broer van Rutte
7 maanden geleden

We weten dat Fauci grote financiele belangen heeft bij het virus en vaccins en veel meer weet dan hij vertelt.
Wij weten via getuigenissen van ex-collega Dr MIkovitz dat deze man al jaren de boel bedriegt.
Deze man zou een broer kunnen zijn van Rutte want hij draait ook als een aal in een emmer met snot.
Van deze man koop je nog geen tweedehands fiets … laat staan een vaccin.

Tijd van vertrouwen in overheid voorgoed voorbij
7 maanden geleden

Artsen wereldwijd raden HCQ + Zn aan want het werkt snel en voorkomt dodelijke slachtoffers en dat spul komt niet direct in de bloedbaan zoals een vaccin.
De pharma industrie komt heel offensief met vaccins want zij ruiken geld ….. en dat is het enige wat telt.
Bij vaccins weet je op geen enkele manier wat er in het vaccin zit. Pharma bedrijven vertrouwen die geen enkele veratnwoordelijkheid nemen en een overheid die ik onmogeljik kan vertrouwen …. Dan slaan bij mij alle stoppen door. En de tijden van blind geloven zijn al jaren voorbij.
En wie nog twijfelt moet maar eens lezen over satanist Bill Gates in Afrika die met zijn vaccinaties in het wilde weg de dood van vele tien duizenden jongeren in Afrika op zijn geweten heeft.

Wat is er nodig voordat mensen gaan nadenken? Ja, ook over de eigen overheid die in staat is ons te bestelen door geld in de EU uit te delen, honderduizenden migranten toe te laten die nooit zullen integreren en ons ronduit in het gezicht voor te liegen.

Wordt wakker mensen ….

vraagtekentje123
7 maanden geleden

En nog steeds gaan ze er met boter en suiker in, bij het verhaaltje van deze Judas, als ik die kop zie krijg ik al moordneigingen, Pim is voor niks omgelegd, dit is de adviseur van de duivel om het genocidebeleid op te dringen.

De revolutie is volop bezig en bijna niemand ziet het

Hoe windmolensubsidie (ook) wordt gebruikt om burgers koest te houden