in

’Goedgekeurd coronavaccin werkt maar in de helft van de gevallen’

De Amerikaanse immunoloog Anthony Fauci heeft gewaarschuwd dat een goedgekeurd coronavaccin uiteindelijk bij toediening maar in de helft van de gevallen werkzaam kan blijken.

Dat betekent dat algemene maatregelen om lichamelijk welzijn van de mensen in stand te houden en te verbeteren noodzakelijk zullen blijven om de pandemie onder controle te krijgen.

„We weten niet wat de efficiëntie zijn zal, 50 procent of 60 procent. Ik zou willen dat 75 procent wordt of meer. Maar de kans is niet groot dat het succes van het middel 98 procent zal zijn. Daarom mag je nooit de aanpak via de volksgezondheid verwaarlozen”, aldus Fauci tijdens een internetcollege van Brown University.

Hij wees nog eens op de bijdrage die iedereen kan leveren, zoals afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen.

Fauci zei dat de onderzoeken van Covid-19-vaccin van het farmaceutische bedrijf Moderna Inc. in november of december van dit jaar definitieve resultaten zouden kunnen opleveren.

In dat geval, zei hij eerder al, is de verwachting dat er begin 2021 tientallen miljoenen doses beschikbaar zullen komen. Aan het eind van het jaar zullen dat er een miljard …..

verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De revolutie is volop bezig en bijna niemand ziet het

Hoe windmolensubsidie (ook) wordt gebruikt om burgers koest te houden