in ,

Gokje: Met pasen zit u nog opgehokt zonder visite, week later versoepeling, want Ramadan

nvodicka / Pixabay

Zondag 4 april is het weer zover, Pasen!! Zo te lezen in de media zitten we met zijn allen nog opgehokt met 1 persoon visite zeker tot en met Pasen:

Menno de Jong, viroloog van het UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT), ziet eigenlijk nog geen ruimte om de coronamaatregelen verder te versoepelen, nu het aantal besmettingen weer toeneemt. Het openen van terrassen met Pasen is een brug te ver en de avondklok moet worden aangehouden, zo zegt hij tegen AT5.

En dan komt eraan, een goede week later de 13e …

Het wordt vooral voor jongeren (‘jongeren’ kennen we uit de media….) nog lastiger om zich aan de avondklok te houden als de zomertijd eind deze maand weer begint, zegt demissionair minister Sigrid Kaag.

Het spreekt vrijdag en zondag over mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen. Ook de avondklok komt dan ook aan de orde. D66 vindt dat de avondklok er “heel snel af moet“, aldus Kaag.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griezelig: George Orwells 1984 voorspelde hoe onze samenleving er vandaag, 72 jaar geleden, uit zou zien

Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie