in

Goldman Sachs: westerse economieën krimpen met 35 procent

De zal er ongenadig hard inhakken dit kwartaal. In vergelijking met de eerste drie maanden van dit jaar zullen westerse economieën in het huidige kwartaal 35 procent krimpen, verwacht zakenbank Goldman Sachs.

Dat is vier keer zoveel als het oude record uit 2008 tijdens de financiële , meldt persbureau Bloomberg.

Of het bij één kwartaal extreme krimp blijft, blijft een open vraag. Het antwoord is onder meer afhankelijk van hoe snel mensen weer aan het werk kunnen. En dat weet niemand, schrijft econoom Jan Hatzius van Goldman Sachs in een analyse voor zakelijk klanten die Bloomberg inzag.

Zelfs als de piek qua slachtoffers bereikt zou zijn, garandeert dat geen terugkeer naar . “Die verbetering is waarschijnlijk het gevolg van het bewaren van afstand en andere maatregelen en zal snel omdraaien als mensen weer aan het werk gaan”, schrijft de econoom.

Hoewel overheden wereldwijd met ongekende steunpakketten komen, zouden en andere rijke landen volgens Hatzius meer moeten doen voor ontwikkelingslanden.

Europa zou de crisis met een ‘alles wat nodig is’-mentaliteit moeten aanpakken, zonder allerlei voorwaarden te stellen.

Europa 10 procent krimp

Of vooral gevoeld wordt in de …..

Lees verder bij de bron: RTLZ


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10 maanden geleden

Dit wordt door de vvd en het gehele Nederlandse parlement expres gedaan. Ze hebben orders van de NWO/ luceferians/ Freemason. Netals toen het Communisme viel en er totale desolatie, bandieterij en wetteloosheid uitbrak. Ze doen in D-Haag precies hetzelfde met onze bevolking en onze welvaart.
Iedereen ziet van links tot rechts dat wanneer we op het pad vd lockdown blijven dat we er allemaal aangaan. We moeten van dit pad af.

En zeg nou niet dat we het hier beter hebben dan in de ons omringende landen, dat is tijdelijk. Alle regeringen gaan van lichte maatregel naar zwaardere maatregel. En eg nou niet dat wij nog wel handel hebben en er beter voorstaan dan de ons omringende inploderende landen. Waar gaan we onze producten afzetten wanneer de economieeen om ons heen geen geld meer hebben om te importeren. Dan zijn wij gewoon een dominosteen die met vertraging omvalt. Wanneer onze buurlanden kapot en geruineerd “gered” worden van de corona-hoax, dan gaat onze economie er ook gewoon aan. Belly up.

Wanneer we op dit WHO/NWO pad doorgaan gaan we er allemaal aan. En dat is de bedoeling van de Vrijmetselarij/ regering. Totale crash/ reset/ autoritarian rule.

In D-Haag willen ze onze economie (en daarvan afhankelijke bevolking) vermoorden, dat is de opdracht. Wanneer we op dit pad blijven gaan we er geheid aan. We moeten van dit pad af. Alles is voordeliger dan een lockdown en totale implosie economie. Er is geen andere uitkomst dan complete vernietiging van Nederland als we het regeringsbeleid volgen.

Grootheden als Google, Facebook, Obama, Rockefeller en Clinton aangeklaagd voor genocide met 5G, biowapens en biotechnologieën

Nederland reist door Coronacrisis massaal zwart in bus en tram