in

Google heeft vergeet-mij-formulier online gezet

Via een speciaal formulier is het vanaf heden mogelijk om bepaalde artikelen te weten uit de zoekresultaten van . Wie geen zin heeft om te worden gegoogled, kan daar vanaf vrijdag dus iets aan doen. Mensen kunnen via het formulier aangeven met welke websites ze moeite hebben en waarom.

Wanneer mensen een verzoek indienen, betekent het niet automatisch dat Google de informatie wist. Mensen hebben recht op , maar anderen hebben recht op informatie, en het bedrijf bekijkt per geval wat zwaarder weegt.

via Metro

Nadeeltje : Aan het einde van het formulier wordt verzocht een goed leesbare kopie van je paspoort, rijbewijs of ander identiteitsbewijs bij te voegen. Mooie manier van Google om jouw persoonlijke gegevens in hun onuitwisbare op te slaan. Google wil alles van en over je weten, voor zover ze nog niet alles van je weten.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grappig, NL propaganda kanaal duidt Russische propaganda

VS is er duidelijk in (toesprakenrondje Mei 2014) : New World Order wordt het helemaal