in , , , , ,

Google manipuleerde de VS presidentsverkiezingen van 2016, naast geschiedvervalsing is dit pure censuur

Google heeft in 2016 willens en wetens presidentskandidaat Hillary Clinton gepromoot en berichten over Trump en andere conservatieve republikeinen die achter hem stonden, zo ver mogelijk weggestopt, ofwel dat je dat soort berichten pas na heel lang zoeken kon vinden.

Hetzelfde wat Google nu doet met alternatieve berichtgeving, zelfs berichten van mij kom je nog maar zelden tegen op een eerste pagina als je zoekt naar een onderwerp of persoon op Google.

Hiermee heeft Google zich opgesteld als de grote bestrijder van critici die de reguliere (massa-) media aan de kaak stellen als brenger van fake news (nepnieuws), ofwel Google censureert het internet. Dit nog bovenop de geïnstitutionaliseerde geschiedvervalsing die Google hanteert met het verwijderen van berichten over bepaalde personen als zij vinden dat dit wel eens vergeten mag worden, te schunnig voor woorden!

Je snapt waarschijnlijk wel dat het daar niet gaat om ‘pubervergissingen’ op het internet (die moeten vooral verwijderd worden), maar vooral over personen die op wat voor manier dan ook machtsmisbruik hebben gepleegd en daar op hun oude dag niet aan herinnerd wensen te worden (niet zelden politici en grote ondernemers).

Naast geschiedvervalsing is dit pure censuur!

De vraag blijft over of Google willens en wetens Hillary Clinton heeft gepromoot tijdens de democratische voorverkiezing, ofwel heeft Google ook de berichten over/met Bernie Sanders begraven? (Immers hij lag niet lekker bij de top van de democraten) Van belang voor het hele gelogen verhaal over Russische manipulaties, genaamd ‘Russiagate’, daar juist de uiterst smerige machinaties van Clinton en haar campagneteam uit het nieuws verdwenen.

Eén en ander door het bliksemsnel ingevoerde sprookje dat de Russen ‘Clintons computers’ zouden hebben gehackt en zo de uiterst belastende emails die Clintons ware gezicht lieten zien, hebben toegespeeld aan WikiLeaks, terwijl dit door een terecht gefrustreerde medewerker van Clinton werd gedaan…….

Het volgende bericht werd geschreven door Tyler Durden en verscheen eerder o.a. op Zero Hedge, ik nam het over van Activist Post.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maak geen slapende honden wakker! Wordt onze schijnwelvaart doorgeprikt?

Recht in je gezicht! Alle winkels in één straat in Parijs geplunderd door “Gele Hesjes”, behalve de supermarkt Mustapha Wakrim!