in , ,

Graaiende directeur Haga Lyceum betrapt: ‘AIVD toon tyfusbewijzen, anders tyfusbek houden!’

Alsof de banden met terroristen en met Arnoud van Doorn nog niet erg genoeg waren, blijft het islamitische Cornelius Haga Lyceum maar aantonen dat de politiek dit walgelijke extremistenbolwerk al lang geleden op slot had moeten doen. Vandaag komen er weer twee nieuwe feiten bij: de directeur van de school steekt maar liefst eenderde van het totale jaarbudget van de school in zijn zak, verdiend boven wettelijke salarisnorm.

U weet het misschien nog wel: het Cornelius Haga Lyceum uit is meermaals in opspraak geweest de afgelopen twee maanden.

Eerst omdat de aantoonde dat de school op vriendschappelijke voet staat met terroristische organisaties, en later omdat men Arnoud van Doorn had aangenomen als directeur. Maar dat was dan weer een grapje om aan te tonen hoe vals de media is, of iets dergelijks.

Vandaag toont de school opnieuw aan dat de politiek kilo’s boter op het hoofd heeft door het terreurbolwerk nog altijd niet gesloten te hebben.

De directeur graait zich een ongeluk, en gaat in de media tekeer alsof hij een soort ongeschoolde uitkeringstrekker uit de Schilderswijk is.

Je weet niet wat je leest:

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft begin dit jaar een geheime rapportage uitgebracht over geldstromen rond het omstreden Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam. In het bericht, verstrekt aan het Openbaar Ministerie, de Inspectie van het onderwijs en de gemeente Amsterdam, staat dat bijna eenderde van het schoolbudget in 2018 opging aan drie familieleden die werkzaam zijn op het lyceum.

Van één van hen, directeur Soner Atasoy, heeft de Inspectie inmiddels vastgesteld dat hij boven de wettelijke salarisnorm voor schoolbestuurders zat.

Atasoy is woedend over de rapportage van de inlichtingendienst. „Als de AIVD zo graag ambtsberichten wil uitdoen, moeten ze met tyfusbewijzen komen,” zegt de schooldirecteur. „En als ze die niet hebben, moeten ze gewoon hun tyfusbek houden.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pim
1 jaar geleden

Tja, de burgers weten al decennia uit ervaring dat “onze” allochtonen uit een andere cultuur komen, andere gewoonten hebben, niet opgeleid zijn, ook geen enkele behoefte hebben om te integreren, onmiddellijk geïrriteerd zijn, schelden en met messen komen en ronduit onbeschoft zijn.
De FInnen, de Engelsen, de Zweden en de Duitsers hebben allemaal dezelfde negatieve ervaringen en zij het gedrag van deze lieden meer dan zat …..
Maar probeer dat de Nederlandse overheid met tonnen boter op het hoofd en een totaal gebrek aan realiteitszin maar eens wijs te maken ….Dus waar wachten we op?

sander tamso
1 jaar geleden

Je overheid isis heeft opgezet.met andere geheime diensten.
Omdat het 1 pot nat is.
Rutte schenkt zelf 14 miljoen aan de witte helmen bende,wat banden heeft met al nusra.
En alle andere acties,waarvan we geen weet hebben.
Het westen wat word bestuurd door zionisten,zelf dat monster hebben verzonnen.

In 2018 sloot Shell een deal met Belastingdienst, kostte schatkist 893 miljoen euro

Mensensmokkelboot SW3 aan de ketting: Mensensmokkelclub Sea-Watch klaagt minister aan