in , , , , , , , , , , ,

‘Grafeen nanomateriaal in vaccins worden door oa. hoge 5G en 6G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’

dees 5G vaccins 01 480x300 1

In dit vervolg op ons artikel van 25 juli (Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd) gaan we verder in op de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen ten aanzien van grafeen(oxide), en de grote rol die deze stof lijkt te spelen bij de opbouw van het ‘besturingssysteem’ dat onder het mom van ‘Covid-19 vaccins’ nu stapsgewijs in mensen wordt geïnjecteerd, zodat iedere ontvanger nietsvermoedend zal worden geïntegreerd met een wereldomspannend A.I.-gecontroleerd 5G/6G netwerk.

Complottheorie, zoals de mainstream media beweren? Alles behalve dat.

Naast het feit dat Klaus Schwab (World Economic Forum) dit nieuwe technocratische communistische wereldsysteem met een ‘Internet of Body’s’ openlijk in zijn boeken heeft aangekondigd, wordt het bestaan en potentiële doel van deze al tientallen jaren in ontwikkeling zijnde technologie in tal van artikelen en wetenschappelijke studies beschreven.

De mainstream media beweren nog steeds dat een link tussen grafeen(oxide) en Covid-19 een onbewezen ‘complottheorie’ is, maar niets is minder waar.

Het Spaanse bedrijf Graphenea produceert diverse materialen en chips die zijn gemaakt van grafeen (waarbij naar eigen zeggen gebruik wordt gemaakt van Aixtron’s Black Magic apparatuur. What’s in a name?). In maart 2020 bood het bedrijf gratis grafeen aan voor ‘de behandeling van Covid-19‘.

Behandeling, in de zin van ‘vaccinatie’? Alle andere behandelingen werden immers al heel snel verboden.

De EU financiert met € 1 miljard de overkoepelende Graphene Flagship, waar ook diverse Nederlandse universiteiten bij zijn aangesloten. Graphene Flagship lanceerde een speciale ‘Covid-19 Task Force‘ om te onderzoeken hoe het menselijk lichaam met grafeen ‘beschermd’ kan worden, en hoe het materiaal in ongeveer ALLES (van elektronica tot kleding tot schoonmaakmiddelen en medicijnen) kan worden toegepast om de samenleving ‘Covid bestendig’ te maken.

Grafeen(oxide): nog lang niet veilig genoeg voor mensen

Grafeenoxide is geschikt als drager voor allerlei stoffen, inclusief mRNA, DNA, eiwitten en bepaalde experimentele geneesmiddelen in laboratoriumonderzoek en medische experimenten. Met  behulp van DNA kan men tegenwoordig allerlei grafeenoxide nanodeeltjes synthetiseren.

Om het transport van de stoffen die aan grafeen kunnen worden gebonden te optimaliseren, kunnen de grafeennanodeeltjes van coatings met lipiden zoals poly-ethyleenglycol (PEG = o.a. een vaccin ingrediënt) en/of ijzeroxidenanodeeltjes worden voorzien.

Grafeennanodeeltjes kunnen de bloed-luchtbarrière (long), bloed-testisbarrière, bloed-hersenbarrière en bloed-placentabarrière passeren en vrijwel alle organen**, inclusief de hersenen bereiken (zie ook ons artikel van 06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen).

Van deze nanodeeltjes zijn diverse toxische eigenschappen vastgesteld, met o.a.. DNA schade als gevolg. (3)

(** Zie ons artikel van 13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)

Uit ander wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat grafeen beslist niet geïnhaleerd mag worden, omdat dit longschade kan veroorzaken. Langdurige blootstelling met hoge concentraties is tevens schadelijk voor de huid. Toch werd grafeen verwerkt in miljoenen ‘blauwe’ mondkapjes voor Canadese scholieren.

Grafeenoxide ontdekt in Pfizer vaccins

In Spanje ontdekten universitaire researchers onlangs dat het Pfizer vaccin een zeer hoge concentratie grafeenoxide bevat (zie onze artikelen van 5 juli: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin en 17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?).

In tenminste twee andere onderzoeken werd dit bevestigd.

Het is echter nog onduidelijk of Pfizer wereldwijd in alle batches grafeenoxide heeft toegevoegd. Aangezien de vaccinfabrikanten van de politici officieel volledig vrij spel hebben gekregen om deze medische genmanipulatie experimenten op de mensheid uit te voeren, is het theoretisch voorstelbaar dat in andere landen geen grafeenoxide in de injecties zit, maar wellicht iets anders is toegevoegd dat niet op de bijsluiters wordt vermeld.

Nader onderzoek naar andere batches is dus dringend noodzakelijk.

(Medische experimenten zonder de ontvangers volledig te informeren en hen uitdrukkelijk om toestemming te vragen zijn volgens de na WO-2 afgesproken Nürnberg Code zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid waar militaire tribunalen de doodstraf voor mogen uitdelen.)

Grafeenoxide nanobuisjes hechten zich in ons brein

Twee andere Spaanse researchers, biostatisticus Riccardo Delgado (presentator van het online programma La Quinta Columna) en dr. Jose Luis Sevillano (huisarts) analyseerden het inmiddels vastgestelde en niet langer te ontkennen elektromagnetisme dat in de meeste mensen ontstaat nadat ze zijn ingeënt.

Dit effect wordt magnetofectie genoemd. Grafeen beschikt over (elektro-)magnetische eigenschappen, en in 2013 is aangetoond dat het magnetisme in grafeen ‘aan’ en ‘uit’ geschakeld kan worden (3).

Delgado en Sevillano ontdekten dat grafeenoxide nanobuisjes in de injecties zich aan de synapsen in de hersenen hechten.

In de door ScienceDirect gepubliceerde studie ‘Biomimetic carbon nanotubes for neurological disease theapeutics as inherent medication‘ (2019) werd reeds gewag gemaakt van ‘nanotubes’ waarmee medicijnen (en dus ook ‘vaccins’) in het lichaam kunnen worden gebracht, die tevens ‘een koppeling kunnen maken met neuronen en neuronale netwerken’ in de hersenen.

De wetenschappers van deze studie wezen er bovendien op dat deze nanobuisjes zelf als …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5810274376 35ef3a601f democracy e1423469731686

Heel bizar! Rutte vertrapt de grondwet alwéér: ‘Staatssecretarissen mogen Kamerlid blijven’

94a2abf92510dae2 640 stop e1444825864320

Dit gaat nu echt te ver, moet stoppen! OMT-lid: in najaar beperkende maatregelen tegen ‘andere luchtweginfecties’