in , , , , ,

Grapperhaus slachtoffert MH17 klokkenluider-ambtenaren die onderzoek gerommel aantoonden

PublicDomainPictures / Pixabay

Een klokkenluider van het ministerie van en Veiligheid voelt zich genaaid door minister . Hij toonde aan, samen met wat andere klokkenluiders, dat er met onderzoeksconclusies over de aanpak van de - is gerommeld.

Grapperhaus gaf aan géén onderzoek te willen doen, maar heeft nu wel aangifte gedaan!

Het heeft opdracht gekregen om te onderzoeken wie er verantwoordelijk zijn geweest voor het lekken van informatie over de aanpassingen van de conclusies uit het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC-) rapport eind 2017.

Ferd Grapperhaus zei, toen de situatie voor het eerst aan het licht kwam:

“Ik kan u verzekeren dat er ook geen enkel onderzoek is gedaan naar wie dat verder zou zijn geweest. Dat is in ieder geval ook niet de cultuur die ik voorsta, dat wil ik hier hardop zeggen.”

‘Mooi', dachten de ambtenaren! Nu voelen een aantal van hen zich echter niet meer veilig. Volgens de klokkenluiders zouden namelijk niet zij maar de ambtenaren moeten worden aangepakt die de conclusies hebben beïnvloed.

Volgens de klokkenluider, die via zijn advocaat spreekt, heeft Grapperhaus zich nu om laten praten door ‘zijn hoge ambtenaren'. De klokkenluider overweegt …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuw in Nederland: Politieagenten met halal-stempel

Grootste zendmasten stralingsonderzoek ooit bevestigt link met kanker