in , , ,

Gratis advies van Klijnsma: vul je pensioen aan met een moestuin vol Monsanto zaden

Staatssecretaris Klijnsma adviseert Nederlanders een moestuin te nemen als aanvullend . Dat zegt ze vandaag in een interview met het AD. Volgens Klijnsma behouden we in de toekomst een fatsoenlijk pensioen, maar moeten we ons ook niet rijk rekenen. ‘Ik raad mensen wel aan om ook naar andere vormen van oudedagsvoorziening te kijken,’ zegt de bewindsvrouw.

 Ik ken mensen met een moestuin, dat levert veel groente en fruit op. Of een eigen huis. Als de is afbetaald kun je prima van de AOW leven.

‘Ik ken mensen met een moestuin, dat levert veel groente en fruit op. Of een eigen huis. Als de hypotheek is afbetaald kun je prima van de AOW leven.’

Klijnsma doet haar uitspraken nu het met nieuwe spelregels voor de komt, het zogenaamde Financiële Toetsingskader (FTK). Daarmee zijn pensioenen beter bestand tegen financiële klappen op de effectenbeurzen, belooft Klijnsma. ‘Je hoeft geen econoom te zijn om te zien dat we iets moeten veranderen. ziet er niet meer zo uit als in de tijd dat Drees de AOW invoerde.’

via AD.nl.

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een bedenksel: Ebola, Toyota, Opel/MG, MH370

NZa zelf maar eens vervolgen? ‘NZa passeerde justitie in fraudeonderzoek’