in

Great Reset? Poetin zegt, “Niet zo snel”

Heb je toevallig de belangrijkste politieke toespraak van de laatste zes jaar gezien? Het zou gemakkelijk zijn geweest om het te missen met alles wat er gaande was.

Het is mij zelfs bijna overkomen, en deze toespraak staat op het kruispunt van bijna al mijn intensieve studiegebieden, schrijft auteur Tom Luongo op tomluongo.me.

Het jaarlijkse World Economic Forum vond vorige week plaats via teleconferentie, wat ik een virtueel Davos noem, en dit jaar ging het hoofdthema natuurlijk over hun project dat de Great Reset wordt genoemd.

Maar als het zo graag het beste gezicht voor aan de wereld wilde laten zien, zou het niet de Chinese premier Xi Jinping of, nog belangrijker, de Russische president Vladimir Poetin moeten hebben uitgenodigd.

En het was de toespraak van Poetin die het kaartenhuis deed instorten dat de agenda van het WEF is.

De laatste keer dat iemand een groot internationaal forum binnenwandelde en zo’n vernietigende kritiek leverde op het huidige geopolitieke landschap was de toespraak van Poetin voor de op 29 september 2015, twee dagen voordat hij een klein contingent Russische luchtsteun naar stuurde.

Daar berispte hij niet alleen de Verenigde Naties bij naam, maar vooral ook de en hun NAVO-bondgenoten door de meest saillante vraag stelde:

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU-gezondheidsagentschap zegt dat Covid-19 NOOIT kan worden uitgeroeid

Big Pharma wil u JAARLIJKS vaccineren tegen coronavirus… zonder einde, ooit