in , ,

Griepprik 2019-2020: nu al totaal zinloos, door selectie van verkeerde virussoorten

qimono / Pixabay

De wetenschappelijke ‘experts' die het hebben samengesteld blijken namelijk op de verkeerde virussoorten te hebben ingezet. ‘Dat betekent dat tientallen miljoenen mensen zich laten inenten met een chemische cocktail die hen geen enkele bescherming biedt tegen de griep.'

Volgens rapporten bevatten de nieuwste batch griepprikken voor het griepseizoen 2019-2020 virale stammen die niet eens overeenkomen met die waarvan gezondheidsdeskundigen verwachten dat deze zullen circuleren – wat betekent dat tientallen miljoenen mensen met chemische stoffen zullen worden gepraat cocktails die absoluut niets doen om hen tegen griep te beschermen.

Twee van de vier virale stammen die werden gekozen voor dit huidige griepseizoen – A / H3N2 en B / Victoria – “kunnen niet goed zijn”, schrijft Matthew Herper voor StatNews.com , die eraan toevoegt dat het maken van een nauwkeurige voorspelling over welke soorten circuleren is “nooit een gemakkelijke zaak.”

Beschreven door influenza-epidemioloog Dr. Danuta Skowronski als een “mismatch” op basis van welke stammen eerder in het zuidelijk halfrond circuleerden tijdens het winterseizoen, betekent het gebruik van deze twee virale stammen in de griepprikken die nu op het noordelijk halfrond worden toegediend dat Amerikanen op zijn best minimale bescherming tegen de griepspanningen die hier circuleren.

“Ik denk dat de selecties van vaccinsoorten door het WHO-comité duidelijk belangrijk zijn voor het zuidelijk halfrond, maar ze zijn ook signalen voor ons omdat ze hun beslissingen baseren op wat ze op dit moment overheersen op het wereldwijde niveau”, Skowronski, die werkt voor het British Columbia Centre for Disease Control in Vancouver, wordt als volgt geciteerd.

Lees verder bij de bron: NaturalNews.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duitse minister waarschuwt: “Grotere vluchtelingencrisis dan in 2015”

Je energiezuinige wasmachine kan medicijn bestendige bacteriën kweken