in , ,

GroenLinks de gekste! Wethouder blijkt overlastgevende drugsgebruiker, gearresteerd en afgevoerd

groenlinks en drugs

Ondanks dat GroenLinks-politici altijd op hoge toontjes andere partijen de les lezen over zogenaamd normenbrekend gedrag, blijkt nu hun eigen wethouder uit Diemen (Jorrit Nuijens) zelf de grootste crimineel van allemaal te zijn. Gisteren schopte hij stennis in een Amsterdams café na een flinke portie drugs gebruikt te hebben, waarna hij in de boeien geslagen werd door de lokale politie.

Ze zijn wel lekker bezig, hè, die GroenLinksers in Amsterdam? Als ze al niet bezig zijn om dierenliefhebbers het leven zuur te maken, dan worden er wel partijleden uit andere gemeenten ingevlogen om eens flink de beest uit te hangen.

Dat gebeurde dus gisteren in het centrum van de stad, waar de Diemense wethouder voor ‘Werk, Inkomen en Armoede, Openbare ruimte, Groen, Afval en Natuur, Duurzaamheid en Milieu’ zich eens tegoed deed aan een niet onbescheiden hoeveelheid narcotische middelen, waarna hij voor overlast ging zorgen.

Eind van het liedje: wethouder werd wetbreker, en moest door de politie worden afgevoerd:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

https://www.briefjevanjan.nl/aan-groenlinks-wethouder-jorrit-nuijens/

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
19308827970 7c9dafd486 Eliot Higgins

JIT vaart blind op twijfelachtige CIA bron Bellingcat bij aanwijzen ‘Russische daders’ MH17

gevangenis 1561105393

Het net begint te sluiten, liegen over je studieschuld lastiger door schuldverklaring