in ,

GroenLinks haalt de terroristische Islam binnen en zelfverantwoording? 0-0

groenlinks verkies2020
via ReactNieuws

Kauthar Bouchallikht en GroenLinks blijven de mantra herhalen dat er geen reden is om deze vrouw van de kieslijst voor NL2021 te halen.

Dat zal dan ook niet gebeuren. Onder geen enkel beding, met grootschalige oplichting van de EU als mogelijke uitzondering.

Image

De staatsomroep vindt excuses via Twitter voldoende:

Kandidaat-Kamerlid Kauthar Bouchallikht van GroenLinks heeft haar excuses aangeboden voor een foto uit 2014 waarop ze bij een demonstratie te zien is waarbij antisemitische leuzen worden meegedragen. Dat doet ze op Twitter.

Het was een foute inschatting van haar als 20-jarige, zegt ze nu: Die foute inschattingen worden nog eens heel groot.

GeenStijl publiceerde de foto dinsdag. Ze is daarop te zien bij een protest waarbij Israël wordt vergeleken met nazi-Duitsland. Bouchallikht zegt nu dat ze als 20-jarige student een verkeerde inschatting maakte en direct weg had moeten gaan.

Zoals men het vanmorgen bij GeenStijl dan ook terecht formuleerde:

Een GroenLinks-woordvoerder bevestigt vervolgens tegen de NOS dat de nummer 9 van hun kieslijst haar Moslimbroederschapsmening beter met de partijlijn heeft afgestemd en derhalve “ondubbelzinnig afstand” neemt van het zoveelste akkefietje uit haar eigen achtergrond.

Grappig is ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU censuur document

YouTube gaat video’s VERWIJDEREN waarin wordt beweerd dat de VS verkiezing van 2020 frauduleus was, maar ook Corona video’s

astronaut standing on moon beside U.S.A. flag

Israëlische ex-generaal: “VS heeft overeenkomsten getekend met buitenaardse wezens”