in

Groep artsen gruwelt van ‘angst zaaien’ over corona: ‘98 procent van de mensen wordt niet ziek’

52e9dc404b51ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771487c287fd39145 640 WHO corona

Een groep kritische artsen heeft een stichting opgericht om aandacht te vragen voor de in hun ogen disproportionele coronamaatregelen.

Ze zijn bezorgd over de gevolgen op lange termijn, onder meer op de mentale gezondheid van mensen. ,,Gezondheid is meer dan de afwezigheid van corona.’’

De medici vinden dat het coronabeleid er veel meer op gericht zou moeten zijn om te voorkomen dat mensen in het ziekenhuis belanden.

,,We zitten nu af te wachten tot mensen ziek zijn en ziekenhuiszorg nodig hebben. Vervolgens wordt de hele samenleving stilgelegd omdat de ziekenhuizen dreigen over te lopen’’, zegt internist Evelien Peeters, medeoprichter van de stichting Artsen Covid Collectief.

De groep pleit onder meer voor maatregelen om mensen gezond te houden en onderzoek naar geneesmiddelen die huisartsen aan coronapatiënten mogen voorschrijven.

Er zijn steeds meer onderzoeken die wijzen op positieve effecten van bijvoorbeeld vitamine D, zink en ivermectine (een ontwormingsmiddel, red.). Dan kun je zeggen: er is nog geen onomstotelijk wetenschappelijk bewijs.

Maar waarom zouden we dan niet snel massaal inzetten op gedegen studies naar zulke goedkope middelen die kunnen voorkomen dat mensen in het ziekenhuis belanden? Bovendien:

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
48551690231 ba8bebd280 b vaccination no

Het gaat maar door, nu weer: ‘Ernstige allergische reactie bij zorgmedewerker VS na vaccin’

in article bf euro breakdown

Europese schuldenunie: De eurozone heeft zich voor € 9,8 biljoen in de schulden gestoken