in , ,

Groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

Een even verschrikkelijk als krankzinnig en woede opwekkend bericht uit de Europese hoofdstad van alles wat zich progressiefregressief links of correct noemt: de Berlijnse weigert de ruim 30 uur durende, door een arts bevestigde groepsverkrachting van een 13 jarig Duits-Russisch meisje te onderzoeken, omdat de daders sprekende migranten zijn. De politie stelt zelfs dat ‘het geen verkrachting was, omdat het meisje het zelf heeft gewild’.

Lisa verdween op 11 januari toen ze op weg was naar school. Vermoedelijk werd ze rond 7 uur ’s ochtends op het metrostation Mahlsdorf door een groep ‘Arabische mannen’ ontvoerd, die haar vervolgens 30 uur lang vasthielden, mishandelden en verkrachtten. Ze trokken zelfs haar vingernagels eruit, een extreem pijnlijke marteling.

De politie in Berlijn weigert de zaak echter de onderzoeken. Gisterenochtend protesteerde een groepje Duitse Russen bij het metrostation tegen de politie en de politiek, die er alles aan doen om te voorkomen dat de gruwelijke verkrachting in het nieuws komt.

Slachtoffer bespot, uitgelachen en gedwongen verklaring te ondertekenen

De Russische media berichtten wèl over de afschuwelijke misdaad en de verbijsterende reactie van de autoriteiten. Volgens haar nichtje werd Lisa 3 uur lang door de politie geïsoleerd en verhoord. In die tijd werd ze door de agenten bespot, uitgelachen en onder grote druk gezet, totdat ze instortte en van ellende een verklaring ondertekende waarin stond dat er van verkrachtingen geen sprake was en ze alles zelf had gewild.

De familieleden van Lisa – die aanvankelijk bang waren om naar de pers te gaan, omdat ze de wraak van de daders vreesden- gaan ervan uit dat Lisa niet het eerste en ook niet het laatste slachtoffer is van de migranten, zeker niet nu is gebleken dat die van de Duitse politie hun gang kunnen gaan en zelfs lijken te worden beschermd. Ook heeft de familie een advocaat ingeschakeld, mede omdat een arts geconstateerd heeft dat Lisa wel degelijk is verkracht.

Rotherham in Berlijn

De schandalige doet denken aan het beruchte Engelse ‘Rotherham’, waar een Pakistaanse moslimbende meer dan 10 jaar lang van de politie en politiek volledig vrij spel kreeg bij het ernstig misbruiken, verkrachten en prostitueren van minstens 1400 Britse meisjes, waarvan velen minderjarig waren. Sinds alles uiteindelijk toch naar de media lekte, wordt de stad inmiddels ‘het duivelsgat van Yorkshire’ genoemd.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Photo by we own the sky


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Macht van verzekeraars: Automobilist onverzekerd bij code rood

EU Nigel Farage VS Mark Rutte: ‘gênant hè? Democratisch referendum in Nederland…