in ,

Halsema na verkrachting en moord: “Dus willen we kijken of daar bosjes weggekapt moeten worden” …

VetoNogueira / Pixabay

Burgemeester Halsema is geschokt door de ernstige mishandeling in Buitenveldert die het leven kostte aan de 68-jarige Rinia Chitanie. ‘Een afschuwelijke moord, vooral ook omdat het om een oudere vrouw gaat die in de buurt bekend was.

Dus het is ook heel logisch dat de buurt daar echt verschrikkelijk van geschrokken is’, aldus Halsema in het Gesprek met de Burgemeester op AT5.

De 68-jarige Rinia Chitanie werd op 21 april zwaar mishandeld op Geervliet in Buitenveldert en overleed afgelopen maandag. De verdachte heeft bekend dat hij op de bewuste avond ook seksueel contact met haar heeft gehad.

De dood van de vrouw heeft voor flink wat onrust gezorgd in de wijk.

Park veiliger maken

Halsema: ‘We begrijpen dat er ook uit de buurt zorgen zijn rond het park, is het niet te donker, is het niet te onveilig geworden. Dus wij willen samen met de politie het park opnieuw laten schouwen om te kijken of daar bosjes weggekapt moeten worden of er extra verlichting nodig is. Dat gebeurt volgende week.’

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Een alternatief zou kunnen zijn dat we alle zogenaamde vluchtelingen terugsturen. Verkrachtingen kwamen in de EU praktisch niet voor. En nu hoor je dezelfde ervaringen in alle landen. Waarom moeten de burgers in de EU dat accepteren? Dat kan niet. Maar misschien heeft Halsema dat nog niet overwogen? Maar voor Halsema is het allemaal de ver van mijn bed show …. Ze draait mee in het circus en moet zich aanpassen aan het beleid van de NL overheid. Het is schandalig.

  2. Je mag het Halsema niet toewensen …. maar je zou bijna willen dat …. Laat ik hier maar stoppen. NL is NL niet meer.

  3. GroenLinks is een criminele organisatie. De benoeming van Halsema als burgemeester bewijst dat. De onderwereld van groen links heeft de bovenwereld al overgenomen. Zitten zelfs al in het parlement.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Vermogenskloof is entertainment geworden in plaats van misstand

CNV stemt in met pensioenakkoord na ja stem ‘leden’, 6% een prima opkomst en representatief!