in

Halve wereld op weg naar oorlog: Nu dreigt Egypte ook met militaire actie in Libië

Alexas_Fotos / Pixabay

is bereid om militair in actie te komen in zijn buurland . President Sisi waarschuwde gisteren de door de erkende regering in de hoofdstad Tripoli om niet verder op te rukken naar de troepen van de krijgsheer Haftar.

Die heeft geprobeerd Tripoli in te nemen met steun van Egypte, en de Arabische Emiraten, maar dat is mislukt.

Vorige maand wist de Libische regering met Turkse steun de Haftar-troepen terug te dringen.

In dit machtsspel laat Egypte nu dus nadrukkelijk van zich horen. Sisi, die zelf voortkomt uit de legertop, deed zijn uitspraken op een luchtmachtbasis aan de grens met Libië, waar hij de troepen inspecteerde.

Hij beriep zich op het recht op zelfverdediging van Egypte: er zou sprake zijn van een directe dreiging van “terroristische strijdgroepen en huurlingen” die steun krijgen van buitenlandse mogendheden, waarmee hij doelde op het officiële Libische leger en de Turken.

Lees verder bij de bron: NOS

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/-india---israel-en--zijn-allemaal-op-weg-naar-oorlog/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
8 maanden geleden

Als je de bijbel leest komen er in de eindtijd steeds meer oorlogen voor op wereldschaal.

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
8 maanden geleden

De Nieuwe Wereld Orde, lees grote corporaties en banken) gaan zeker de strijd verliezen tegen de bewoners van deze aarde nadat de NWO al decennia alles geprobeerd hebben via de meest weerzinwekkende praktijken de wereld in een complete chaos te manouvreren. Doel was de wereld naar een failliet te helpen en dat corporaties en banken zich dan als de grote verlossers zouden aanbieden op hun voorwaarden …. Maar mensen wereldwijd waren al jarenlang klaar wakker en werkten decennia lang aan een tegen plan.. En nu de feiten inmiddels bekend worden wat de elite op haar geweten heeft zijn werkelijk geen woorden te vinden voor het gedrag van deze “elite”. U gaat er over enige tijd veel meer van horen en de geschiedenis zal straks ongetijfeld alle namen en daden noemen van diegenen wie er bij betrokken waren. Mensen van wie het nooit gedacht zou hebben ….

Er zal een nadere tijd aanbreken en burgers zullen gecompenseerd worden voor de ernome schade die zij hebben ondervonden door die cabal.

Is demonstreren een privilege geworden?

RIVM gaat 1,5 meter samenleving niet loslaten, want belangen