in ,

Handleiding: “hoe verover ik een land” (video)

Het is niet zo vreemd dat een doorsnee burger geen snars meer begrijpt van de handelingen van sommige politici.

De grote (Amerikaanse) bedrijven maken gebruik van wat wij wel al vaker een “script” noemen en wat feitelijk een geraffineerd driestappenplan is om geselecteerde landen volledig leeg te plunderen en tot slaaf te maken.

Eigenlijk zou het verhaal van John Perkins, klokkenluider, verplichte kost moeten zijn voor iedere volwassen wereldburger. Als je zijn verhaal hebt gehoord dan zal je nimmer nog met dezelfde ogen naar het 8 uur journaal kijken.

Zoals Perkins zegt:

“Wanneer een land eenmaal gevangen zat in schulden dan gingen wij weer terug op bezoek, meestal onder de noemer van het IMF en zoals vandaag de dag in , het IMF en de EU, en dwongen de landen om buitensporige bezuinigingsmaatregelen door te voeren. Het verhogen van belastingen, het beperken van publieke uitgaven, het verkopen van nutsbedrijven aan privé-investeerders. Hierdoor wordt een land niets anders dan een slaaf van ons, de grote bedrijven, het IMF en in het geval van Griekenland, de EU.

Eigenlijk kun je het zo stellen dat de , het IMF en de EU werktuigen zijn van de grote bedrijven, iets wat ik noem de “corporatocracy”.”

 

De formule bestaat uit drie onderdelen die achtereenvolgens afhankelijk van het succes van de eerdere stap in het script, worden ingezet.

De eerste stap van de formule zijn de economic hitmen. Zij gaan naar het land en proberen door middel van paaien, omkoping, chantage en/of verleiding de leider van het land op hun hand te krijgen.

Lukt dat om de één of andere reden niet omdat de betreffende leider niet omgekocht wenst te worden en écht het beste wil voor de bevolking dan volgt stap twee: de Jakhalzen.

Dit houdt in dat de regering omver wordt geworpen via opstanden met rebellen die betaald worden om rotzooi te schoppen en/of de betreffende leider wordt vermoord. Dit is de specialiteit van de en de moordmethode is onder andere gebruikt in Ecuador bij de toenmalige president Jaime Roldos die in 1981 werd vermoord (officiële versie: vliegtuigongeluk) en de Panamese militaire leider Omar Torrijos die in 1981 werd vermoord (officiële versie: vliegtuigongeluk).

Mocht ook de tweede stap niet lukken dan wordt het ultieme middel ingezet om te zorgen dat de grote bedrijven krijgen wat ze willen en dat is het leger.

Kijk naar wat er om je heen gebeurt. Kijk naar landen zoals Griekenland en Oekraïne. Kijk hoe smerig het spel wordt gespeeld en hoe alles en iedereen wordt voorgelogen. Kijk hoe complete landen schuldslaaf worden gemaakt van de grote bedrijven en bankiers.

In de volgende (Nederlands ondertiteld) is tussen minuut 25 en 45 het verhaal te horen van John Perkins (de hele video is erg interessant). Een man die je een ultieme klokkenluider zou kunnen noemen. Iemand die weet waarover hij praat omdat hij ooit zelf een “economic hitman” was. Maximale winsten ongeacht de negatieve sociale gevolgen of die voor het .

Lees verder via: Niburu.co

 

Photo by SpiritualPeopleForRBE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse export groeit niet meer

Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie en zal voor de hele EU gaan gelden