in , , ,

Hard bewijs: Westerse media en VS steunen”gematigde” kinderonthoofders

Vorige week kwam dan het harde bewijs dat de VS een half miljard geïnvesteerd had in het maken van fake Al-Qaida video’s. Natuurlijk werden deze feiten door onze eigen mainstream propagandakanalen zoals gebruikelijk totaal doodgezwegen, hetgeen niet anders verwacht kon worden van goedbetaalde, gewetenloze propagandisten als Volkskrant, Trouw, NOS, Telegraaf enz.

In tegenstelling tot de totaal gecorrumpeerde main-stream media is in de alternatieve media al veel aandacht geweest voor deze bewezen nep-video’s uit zeer omstreden kanalen zoals SITE, welke al jarenlang oorlogspropaganda levert voor onze main-stream oplichters. De nep-’s hadden tot doel om de westerse bevolking zo bang mogelijk te maken, zodat zij het nut zouden inzien van investeringen in wapens en militaire acties tegen de barbaren van ISIS.

Tegelijkertijd hebben dit soort filmpjes een aanzuigende werking op echt gestoorde geesten die wel de lol inzien van een onthoofding en flink gebrainwasht zijn door de (door het westen gesteunde) Saoedische Wahabisten.

Ook deze zieke geesten worden door de CIA ondersteund met Amerikaans materieel omdat ze zogenaamd gematigde rebellen zijn, zo ook de gematigde rebellen van de Nour al-Din al-Zenki Movement. Zij staan op de lange CIA lijst van goedgekeurde groepen voor militaire steun.

Deze gematigde rebellen vonden het midden Juli van dit jaar een goed idee om dit palestijnse jongetje, genaamd Abdullah Issaa, op een uiterst gematigde wijze te onthoofden. Dit werd door onze gematigde bondgenoten in de strijd tegen de barbaarse Assad op video opgenomen en dit uiterst gematigde tafereel is nog steeds via dit Twitter kanaal te bekijken.

In tegenstelling tot de nepfilmpjes uit de Amerikaans/Britse koker vloeit hier wel een hoop bloed en zie je het gezicht van het arme kind nog bewegen net voordat hij doodbloed. Dit leidde al eerder tot een schandaal waarbij zelfs door Amerikaanse main-stream media aan de Amerikaanse legerwoordvoerder werd gevraagd wat er in hemelsnaam nodig is om steun van CIA aan dit soort bewegingen in te trekken.

video is verwijderd

 

Hoewel het jongetje niet veel ouder dan 12 geweest kan zijn werd daarna via de Main-Stream propaganda kanalen getracht om de schade te beperken. BBC publiceerde een artikel waaruit moest blijken dat dit jongetje toch echt een gevaarlijke Assad strijder was en de gematigde onthoofdingsactie in het kader van oorlogsgeweld niet goed te praten, maar wel begrijpelijk was. De beweging had zelf de strijders gearresteerd en zou ze zelf berechten en daarom hoefde de CIA steun aan de gematigde rebellen niet stopgezet te worden.

Waar dit onthoofd palestijns jongetje door de main-stream media verder werd doodgezwegen, kwam in de propagandaoorlog half Augustus een ander Syrisch jongetje in onze gematigde westerse media prominent naar de voorgrond. Het betrof de peuter Omran, die zogenaamd na een Russisch bombardement met een bebloed hoofd in een ambulance werd geplaatst voor een paar fraaie foto’s.

Het jongetje huilt niet en toont helemaal geen teken van pijn of en ambulanceverplegers schijnen zijn verwondingen ook niet echt boeiend te vinden en geven hem geen eerste hulp. Het geheel lijkt fake en om oorlogspropagandaredenen in elkaar gezet te zijn. CNN komt in hun eigen propagandafilmpje nu ook niet bepaald objectief over.

 

Wederom zien we dat, net als bij de Aylan hoax, peuters voor het doel van propaganda gebruikt worden, dit keer door president Obama zelf.

 

De echte beelden van bomaanslagen en bombardementen zijn net als aangespoelde kinderlijkjes te grof om voor propagandadoeleinden en daarom produceren betaalde oplichters ter plekke nep-filmpjes en foto’s, net zoals ze fake Al-Qaida video’s produceren. De oplichter ter plekke heet in dit geval Mahmoud Raslan.

In de video van het jongetje staat hij links in beeld met een blauw shirt. Deze zelfde Mahmoud Raslan schijnt op de foto bovenin dit artikel in hetzelfde blauwe shirt de beste maatjes met de door de CIA gesteunde gematigde kinderonthoofders.

video is verwijderd

 

Enkele maanden na de gematigde onthoofding komen we deze gematigde strijders weer tegen in een reportage van Channel Four over de situatie in Aleppo. Deze compleet onafhankelijke, uiterst betrouwbare nieuwszender doet verslag over de burgers van Aleppo die in het nauw gedreven zijn door het barbaarse leger van Assad en hoe een dapper groepje rebellen vecht tegen deze niets ontziende vijand.

Channel Four had alleen niet zo goed de antecedenten van deze helden nagetrokken want dan hadden ze kunnen zien dat ze eerder hoofdrolspelers waren in de kinderonthoofding en dus in tegenstelling tot de berichten van VS en BBC nog steeds vrij rondlopen.

video is verwijderd

 

Inmiddels zijn vele westerse mediavolgers door alle propaganda een stuk minder naïef en al snel ontplofte de comments sectie van de video met negatieve comments omdat veel kijkers deze strijders vanwege hun “gematigde” onthoofdingsdrang toch wat minder gematigd vonden. Oeps, reden voor Channel Four om de rapportage toch maar snel offline te halen…

Hillary Clinton greep de in scene gezette propagandabeelden van peuter Omran bij het laatste presidentsdebat nog maar even aan om de vluchtelingenstroom naar de VS nieuw leven in te blazen.

 

In West-Europa weten we inmiddels wel wat dat betekent, nog meer verdeel en heers door de elite door ongecontroleerde, overvloedige massa-

De basisinformatie voor dit artikel kwam voort uit onderstaande video en footnotes van James Corbett

Lees verder via de Bron: zaplog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nepnieuws en false flags: “Media blijven gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk”

Europese belastingbetaler krijgt toch rekening voor banken die omvallen