in , , , ,

Hardnekkige werkloosheid statushouders opnieuw bevestigd, 83% nog altijd in de bijstand

Wederom worden we met onze neuzen op de feiten gedrukt: tussen de 150.000 en 200.000 statushouders die sinds 2014 in wonen, zijn werkloos. Ook wordt het er niet snel beter op.

Dat meldt Het Financieele Dagblad.

Van vluchtelingen die sinds 2015 in Nederland aankwamen, heeft slechts 17 procent betaald werk. Dat is slechts vier procentpunt meer dan vluchtelingen die het jaar ervoor aankwamen. Een dikke 80 procent zit dus gewoon thuis niks te doen en te wachten op de . Het gaat om zo’n 150.000 tot 200.000 mensen die dus geen betaald werk hebben.

En voor wie goede hoop heeft voor die 17 procent die wél werkt: ‘betaald werk’ betekent minimaal 12 uur per week werken. Ga er maar vanuit dat een groot deel van die 17 procent nog steeds een uitkering heeft waarmee ze hun inkomen aanvullen.

Kennisplatform Integratie en (KIS), Divosa (vereniging van directeuren van sociale diensten) en de Sociaal-Economische Raad wijzen op allerlei mankementen bij gemeenten en overheidsorganen die een vlotte integratie belemmeren. Gemeenten delen hun ervaringen niet, hebben geen centraal aanspreekpunt et cetera, et cetera.

Maar volgens mij ligt het voor het grootste deel gewoon aan het feit dat zij al beginnen met een uitkering en vrij snel doorhebben dat werken betekent dat je gekort wordt op je uitkering, waardoor je dus gewoon net zo goed niet kunt gaan werken.

De levensstandaard is hier al vele malen hoger dan zij gewend zijn, waardoor ik me prima voor kan stellen dat onderaan de sociale ladder hangen voor hen nog helemaal niet zo slecht is.

Het zure is alleen …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WWIII
1 jaar geleden

Dit kun je geen werkloosheid noemen. Deze mensen komen uit een andere cultuur, zijn niet opgeleid, spreken niet de NL taal en zijn dus ook niet inzetbaar in het arbeidsproces. Dit alles was uitvoerig bekend bij de overheid en bij de EU.
De ervaringen met mulitculti in NL zijn uitvoerig bekend en deze immigranten gaan ook de komende 20 jaar niet werken. Ook dat was bekend bij de NL overheid.
De immigranten, moslims, houden vast aan hun eigen cultuur, houden vast aan eigen taal, eigen onderwijs, eigen voedsel en noem maar. Van aanpassen aan de westerse cultuur zal geen sprake zijn.
Deze mensen eisen halal voedsel en sharia wetten.
Dat alles was bekend bij de NL overheid.
De ervaringe van de afgelopen decennia leert dat deze mensen veel vaker betrokken zijn bij misdrijven. De statistieken van gevangenissen zijn volstrekt duidelijk.
Dat alles was bekend bij de NL overheid.
Dus reken even uit wat de autochtone bevolking van NL jaarlijks mag ophoesten. Ik schat minimaal 200.000 * 20.000 = 4 miljard per jaar. Deze mensen gaan never nooit werken en nooit integreren, dus dit is een kostenpost die jaarlijks terugkomt. Pim Fortuijn (vermoord door de CIA) rekende in 2000 al dat multiculti 80 miljard had gekost …
Het is niet minder dan landverraad dat de NL overheid deze immigranten heeft toegelaten en de dag zal komen waarop duidelijk zal worden wie hiervoor verantwoordelijk zijn voor deze criminale daad (want dat is het) …..

Mijn advies: schrijf tweede kamerleden aan en protesteer tegen het beleid van de NL overheid.
Dit is niets minder dan burger oorlog.

Albert Groeneberg
1 jaar geleden

Het is duidelijk, dat de onbeteugelde massa immigratie een plan dient, waar onze regering en volksvertegenwoordiging niets (!) over te zeggen heeft.
Net als met alle andere schadelijke beleidsplannen (chemtrails, 5G, vaccinatie, enz) hebben onze politici niets in te brengen. Protesteren zal dan ook niet veel helpen, omdat zij ook slechts de pionnen zijn, die het vuile werk moeten opknappen door daar hun beleid op te zetten.
https://www.levensreis.nl/index.php/het-genocide-plan-in-uitvoering/

Rijksambtenaren krijgen (betaald en onder werktijd) workshop van tarotlezeres

Een nieuw woord voor een triest fenomeen: ‘Farmageddon’