in ,

Heeft u Ziggo of UPC? dan moet u dit eens lezen!

Heeft u Ziggo of UPC? dan moet u dit eens lezen!. U dacht misschien dat er alleen in Amerika van die extreme salarissen worden betaald? Nee dus, de directeur van Ziggo verdiende vorig jaar een salaris van elf miljoen ! Dit zijn toch bedragen die op geen enkele manier waar gemaakt kunnen worden?

Ziggo niet alleen

Zo'n salaris wordt dus goedgekeurd door de Raad van Commissarissen van zo'n bedrijf en kan dus blijkbaar gemakkelijk uit de exploitatie worden betaald. Uiteindelijk betaalt de abonnee van een dergelijke kabelmaatschappij hier in mee middels zijn abonnement, zoals dat ook het geval is bij andere kabelaars als UPC. Deze laatste kabelmaatschappij ging in de negentiger jaren naar de beurs en haalde daar honderden miljoenen binnen om vervolgens de zaak door de Amerikaanse grootaandeelhouder volledig leeg te trekken, waardoor de beurswaarde van zo'n 15 euro ineen zakte naar 3 eurocent.

Want hebben wij niet een waakhond die kartelvorming bestrijdt en boetes oplegt? Het is toch iedereen duidelijk dat deze kabelaars met elkaar tijdens etentjes afspreken op welke wijze zij de consument verder een poot kunnen uitdraaien? En een Raad van Commissarissen blijkt in de praktijk nog steeds een farce te zijn, want die willen hun baantje als commissaris maar al te graag behouden en ja, om dan tegen een salaris van de directeur te stemmen, dat vraagt om problemen.

Conclusie:  uw dure kant en klare pakket van Ziggo of UPC kan volgens mij een stuk goedkoper veel goedkoper!

Lees verder via Stop de bankiers.

Photo by minus9lives


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe standaard: ADEMBELASTING, luchthaven Venezuela voert het in

Corrupt kinderopvangbedrijf Estro laat schuld van 100 miljoen euro achter