in ,

Hele grote zonnestorm onderweg richting aarde

4474291736 50a711097a sunflare

In 2012 ontsnapte de aarde ternauwernood aan een ramp toen een grote zonnestorm de aarde net mistte.

Nu is er een gigantische zonnevlam geweest, met als gevolg een enorme zonnestorm en dit keer gaat het recht richting aarde volgens de laatste berichten.

Voor mensen die weinig of niets weten van zonnevlammen of zonnestormen navolgend een klein deel uit een eerder artikel:

Het schijnt dat de Amerikaanse overheid een beetje wakker is geschrokken toen in 2012 de aarde ternauwernood aan een ramp ontsnapte waarover wij ook al eerder uitgebreid hebben geschreven.

Wanneer een zonnestorm vergelijkbaar met die van 1859 zich voordoet waarbij destijds de telegraaflijnen wereldwijd explodeerden, er branden ontstonden in telegraafkantoren en heel Europa en Noord Amerika gebukt gingen onder stroomuitval, dan zijn de rapen gaar voor onze geciviliseerde wereld.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om uit te kunnen werken wat de gevolgen zouden zijn voor onze wereld als we een aantal maanden zonder stroom zouden zitten. Internetten kun je vergeten, net als pinnen en televisie kijken, voedsel kopen in de supermarkt en zo kunnen we nog even doorgaan.

Met dit in het achterhoofd is het Witte Huis nu daadwerkelijk begonnen met het maken van plannen voor als we inderdaad een zonnevlam van ongekende proporties gaan meemaken.

De wetenschappers die alles schijnen te weten, voorspellen dat er 12 procent kans is dat de wereld voor 2022 wordt getroffen door een dergelijke zonnevlam.

Vandaag hebben we te maken gehad met een zonnevlam van ongekende kracht:

Een zonnevlam is een explosie op het oppervlak van de zon, die ontstaat door het plotseling vrijkomen van de energie die wordt vastgehouden in de magnetische velden. Er ontstaat straling over het hele gebied van het elektromagnetische spectrum.

Zonnevlammen worden ingedeeld in drie hoofdklassen:

 

 

    • Klasse M. Dit zijn matige uitbarstingen, die rond de polen korte perioden van uitval van de radioverbindingen kunnen veroorzaken.

 

  • Klasse C. Kleine uitbarstingen die nauwelijks invloed hebben op de aarde.

De zonnevlam van vandaag valt in de allerhoogste categorie en had een kracht van maar liefst X 9.3 hoewel sommigen zeggen dat ze deze bewust wat naar beneden hebben bijgesteld net zoals ze dat doen met aardbevingen, want dat deze zonnevlam krachtiger was dan X10.

Op zich kan dit alleen kwaad voor de aarde als ze én gericht zijn richting aarde én gevolgd worden door een CME, een coronal mass ejection, wat in het Nederlands als volgt wordt omschreven.

Een plasmawolk is een massale uitbarsting van zonnewind, ander licht isotoop plasma en magnetische velden die boven de corona uitkomen of de ruimte worden ingeslingerd.

Hier volgt eerst een video waarin het verhaal wordt verteld van de zonnevlam-uitbarsting, gevolgd door een tweede, waaruit inderdaad blijkt dat er een ontzettend krachtige CME heeft plaatsgevonden.

De gevolgen voor de aarde kunnen dan ook enorm zijn wanneer deze plasmawolk de aarde bereikt. Wanneer dat zal zijn, is nu nog niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk over enkele dagen.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Photo by NASA Goddard Photo and Video cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2017 09 06 23 26 53.av groenten20in20supermarkt2000a

ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

uitlaat2

Rechter dwingt de staat om luchtkwaliteit te verbeteren