in ,

Helft asielzoekers die in ‘straf-azc’ zitten lopen weg en zijn compleet foetsie

De kansenparels en raddraaiers onder de die zo ongeveer iedere wet- en regelgeving aan hun laars lappen worden naar een zogeheten ‘straf-azc’ gestuurd.

De Handhaving- en Toezichtlocatie (HTL) in Hoogeveen meldt echter één probleem: de helft van de raaddraaiers vertrekt voortijdig uit het azc.

Ze verdwijnen simpelweg gewoon, waardoor ze hun straf niet uitzitten. Waar ze naartoe gaan weet niemand, want welkom bij reguliere azc’s zijn ze niet…

Locatieleider Klaas van der Veen zegt dit tegenover de Telegraaf. Door de inperking van hun bewegingsvrijheid besluit de helft van de asielzoekers om maar simpelweg te ‘ontsnappen’. Ze vertrekken hoogstwaarschijnlijk naar het buitenland of ze gaan de illegaliteit in.

Als asielzoekers moet je het flink bont hebben gemaakt om in een straf-azc terecht te komen. Het zijn lastpakken die continu zich misdragen, maar nog niet een te erg strafbaar feit hebben gepleegd. Een straf-azc is van een zwaardere gradatie dan een aso-azc. Als men bij een straf-azc komt, dan wordt daadwerkelijk hun bewegingsvrijheid ingeperkt.

Asielzoekers die het verpest hebben bij hun eigen azc kunnen 5 tot 13 weken naar een straf-azc worden gestuurd. Als zij de straf uit zitten mogen ze weer terug naar hun reguliere azc. Helaas ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug met migranten !!!!
7 maanden geleden

Waar is Nederland mee bezig ?? Hoe kan het dat deze mensen in massa’s in NL terecht zijn gekomen. Dat is wanbeleid. Deze mensen uit een totaal andere cultuur, analfabeet zullen hier nooit aarden en nooit integreren. Ze verdwijnen nu uit zicht, hebben geen uitkering, dus gaan stelen etc. Dit geeft alleen een hele hoop gedonder. Er is alle aanleiding om verantwoordelijke bestuurders hier op aan te spreken en verantwoordelijk te stellen. Welke organisatie in in Nederland verantwoordelijk voor deze totale puinhoop ?
We praten hier over vele miljarden kosten !!!! DIT MOET OP TAFEL !!!

Deze mensen moeten zo snel mogelijk terug naar huis.
Van de NL burgers wordt alles bijgehouden, maar van migranten wordt blijkbaar alles geaccepteerd.
Voor de eigen bevlking is de NL overheid helemaal niet tolerant. Als je 40 jaar belasting hebt betaald en bent een termijn 2 weken te laat of als je 5 km/hr te har rijdt dan heb dan krijg je al een boete …. en dan loopt een half asiel centrum leeg ????????? Es stimmt was nicht …..

Gepruts, maar heb vertrouwen! Fouten in coronadashboard, cijfers kloppen helemaal niet

Pfizer (vaccinexperimenten Nigeriaanse kinderen) krijgt ‘fast track’-goedkeuring voor coronavirusvaccin