in

Help, met stevia geen kindjes meer

Suiker is vergif (zegt men), er is zelfs een glycemische index voor uitgevonden, te bewonderen op onder andere het diabetesfonds.
.Alles dat naar suiker riekt moet zo veel mogelijk gemeden worden. Dat je daarmee ook de nodige vitamines misloopt en andere noodzakelijk voedingsstoffen boeit niet. Suiker is bijna gelijk aan . Het feit dat het dogma gepropageerd wordt door een patiëntenfonds, dus per definitie gesubsidieerd door big farma, doet niet veel goeds vermoeden.

Suiker is een verzamelnaam voor allerlei goedjes. HFCS, rietsuiker, bietsuiker, vruchtensuikers, honing. Van HFS is genoeg negatiefs (hier, hier, hier) bekend, maar ook over vruchtensuikers wordt hel en verdoemenis gepredikt. Je zo bijna geen zoete appel meer lusten.

De mensheid moet ‘geholpen’ worden met allerlei alternatieven.
Dus is aspartaam waar je maar heel weinig van nodig hebt een van de aangeboden ‘oplossingen’. Voor de aluhoedjes not done. Tegenwoordig is stevia het ‘ei van Columbus’.
Helaas allebei een smerig smakend soort zoet, en allebei met smerige bijeffecten.
Stevia remt de sperma aanmaak bij ratten, Sommige indiaanse vrouwen drinken het om minder vruchtbaar te zijn (*kuch*), het interfereert met allerlei medicijnen en kan er (nog geen) winst op maken.

Lees verder via: #zaplog

Photo by JeepersMedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bijstandsgerechtigden Rotterdam rest niets anders dan wachten op superboem

De camera is overal: Kind filmt stiekem zijn juf, waarna ze is ontslagen