in , ,

Herdenking WOI door wereldleiders met op de achtergrond smerige oorlogen gaande

icheinfach / Pixabay

Wereldleiders verzamelen zich zondagochtend in Parijs voor de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog, honderd jaar geleden. Ook de Nederlandse premier Mark Rutte is in Parijs. Hij werd ontvangen door de Franse president Emmanuel Macron.

Het is vandaag 100 jaar geleden dat er een eind kwam aan een van de meest zinloze oorlogen ooit, de hypocriete premiers en presidenten die deze oorlog officieel herdenken in Frankrijk, voeren in meerdere landen oorlog, vooral westerse landen die niets, maar dan ook helemaal niets te zoeken hebben in de landen waar ze hun oorlogsterreur uitoefenen.

Premiers en presidenten ook, die de Saoedische terreurcoalitie steunen in een genocide op de bewoners van Jemen. (ook Nederland doet dat)

Maar ‘liefst’ 9,5 miljoen militairen kwam om het leven, het aantal gewonden die geestelijk en/of lichamelijk (ook zwaar gewonden) bedroeg meer dan 17,5 miljoen. Daaronder bevinden zich ook de mensen die niet meer konden vechten en door hun eigen troepen standrechtelijk werden geëxecuteerd.

Mensen die wisten dat ze de dood tegemoet zouden lopen, zoals de Britse generaal en oorlogsmisdadiger Douglas Haig soldaten keer op keer dwong om het spervuur in te lopen en dat voor een paar meter terreinwinst.

Afbeeldingsresultaat voor World War I
De grote winnaars van oorlogen: de wapenfabrikanten

Doden en gewonden die vielen voor een paar meter terreinwinst en dat voor een oorlog die in feite niets anders was dan het verlengde van al eerder gevoerde handelsoorlogen…….

Afbeeldingsresultaat voor World War I
Woorden schieten tekort…..

De propaganda waarmee jongeren werden misleid en gelokt voor deelname aan WOI is tegenwoordig smeriger dan ooit, ook nu worden jongeren misleid om als kindsoldaat oorlogen uit te vechten in landen waar we, zoals gezegd, niets te zoeken hebben.

Nu is de VS, de grootste terreurentiteit op aarde, samen met haar oorlogshond NAVO bezig met de voorbereiding van een oorlog op meerdere fronten, waar de belangrijkste doelen Rusland en China zijn, ofwel men is bezig met de voorbereiding van WOIII.

De hoogste tijd dat er weer mensen opstaan die miljoenen de straat op weten te krijgen in verzet tegen die oorlogen, die naast enorme aantallen burgerslachtoffers (alleen deze eeuw al meer dan 2 miljoen slachtoffers vermoord o.l.v. de VS), grote stromen met vluchtelingen op gang hebben gebracht. Verzet tegen wat niet anders gezien kan worden dan WOIII.

Vanmorgen in OVT op Radio1 aandacht voor WOI, waar de vervelende nitwit en presentator Jos Palm binnen de eerste 10 minuten dacht weer één van z’n meer dan suffe ‘grappen’ te kunnen maken, ach ja 9,5 miljoen doden, waaronder heel veel kindsoldaten, echt iets om ‘grappen’ over te maken…….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan de onregelmatige slingering van de aarde klimaat verandering veroorzaken?

Uw toekomst wordt gezelliger! VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen, update NepNieuws Warrior NuCheckt