in , , , , ,

Here we go: Lord Rothschild heeft de verantwoordelijk gekregen over de Griekse economie met onmiddellijke ingang

De Financial Times heeft bevestigd dat de familie Rothschild de verantwoordelijk heeft voor de Griekse economie met onmiddellijke ingang.

Volgens rapporten, zal Lord Rothschild de nieuwe economische adviseur van Griekenland worden, verantwoordelijk voor het beheersen van de schuld en de onderhandelingen met de schuldeisers van het land.

De Griekse regering haasten zich om de benoeming af te ronden alvorens de gesprekken met de eurozone ministers van Financiën te hervatten, op 20 februari.

Het Rothschild bedrijf zal de rol van het Amerikaanse bankwezen bedrijf Lazard overnemen.

Rt.com meldt:

De zakenbank Rothschild werd meer dan 200 jaar geleden opgericht door Mayer Amschel Rothschild. Vijf van zijn zonen vestigden bankbedrijven in en het bedrijf heeft vandaag de dag meer dan drieduizend medewerkers in 40 landen.

De benoeming van Rothschild als soevereine schuld adviseur vereist ministeriële goedkeuring.

De bank zal dus de Amerikaanse zakenbank Lazard vervangen, die werkte aan de Griekse bailout gesprekken in 2012, en momenteel optreedt als financieel adviseur van het Griekse ministerie van .

“Een adviseur wordt niet ingehuurd om een schuldherschikking met particuliere schuldeisers te regelen, ze wordt ingehuurd om te adviseren over de officiële schuld.

Het zal een lastige klus zijn, “aldus Mitu Gulati, een hoogleraar rechten aan de Duke University in de VS die gespecialiseerd is in het veld.

“Er is altijd het risico dat je de bilaterale schuldeisers zou kunnen tegenwerken als je financieel adviseurs inbrengt en ze behandelen hen als particuliere schuldeisers.”

Athene en haar internationale crediteuren zijn op zoek naar manieren om de onderhandelingen over de huidige herziening van het € 86000000000 steunpakket van Griekenland af te sluiten.

Het bailout-programma werd twee jaar geleden overeengekomen en is de derde sinds 2010.

Griekenland’s € 323.000.000.000 schuld is nog steeds de hoogste in de eurozone.

Volgens de Public Debt Management Agency van het land, is slechts € 36000000000 van dat bedrag in handen van particuliere investeerders die Griekse obligaties houden; de rest is in handen van de sector schuldeisers zoals het IMF en de Europese instellingen.

Het land heeft € 7000000000 aan de schuld betalingen te voldoen in juli van dit jaar, waar zij niet in staat zullen zijn om aan te voldoen, tenzij het nieuwe fondsen ontvangt of een herstructurering uitvoert.

Eerder deze maand, riep het IMF, die aandringt op meer soberheid en de Athene schuld beschrijft als onhoudbaar, op tot “significante schuldverlichting” om te voorkomen dat de schulden van Griekenland “explosief” worden.

>>

Lees de rest verder bij de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DEMIURG
4 jaren geleden

.
Kapitalisme – het meest zieke systeem ooit door mensen uit gedacht.
Kapitalisme ligt aan de basis van “elke” grote oorlog/
Samen met het “Marktsysteen van Milton Friedman” is dit gif
Het Westen is de vertegenwoordiger hiervan
De meest misdadige politieke cocktail

Ben Wakker
3 jaren geleden

Waarom wordt Rothschild nog steeds gedoogd? Deze schoften hadden allang moeten zijn opgehangen aan de hoogste boom. Het geld dat zij verworven hebben is gestolen en verkregen door criminle activiteiten. Zolang deze familie aan de touwtjes trekt zal het op deze aardbodem een teringzooi zijn.
Het is meer dan verschrikkelijk !!

Dat zal ze leren: Dijsselbloem maakt reclameverbod mogelijk voor risicovolle financiële producten

Nu ook al een nep griep epidemie? Radioactieve Jodium-131 deeltjes over Europa gemeten