in ,

Het besluit van Bilderberg Conferentie 2013 is iedereen alweer vergeten: Panama Papers en de nieuwe wereldbelasting

Het zelfcorrigerende systeem om de bevolking volop mee te laten werken aan de introductie van de wereldbelasting draait op volle toeren.

De burgerbevolking denk in alle naïviteit nog steeds dat wanneer de internationale belastingontwijking wordt aangepakt, zij beter af zullen zijn.

Zoals meestal gebeurt met operaties die worden uitgevoerd door de elite, snijdt het mes aan meerdere kanten.

Zo hebben we gezien dat de onafhankelijke journalisten van de mainstream-media die het diepgaande onderzoek hebben uitgevoerd naar de zogenaamde Panama Papers worden betaald door George Soros en de Amerikaanse overheid.

Dit is vergelijkbaar met de farmaceutische die onafhankelijke onderzoeken financiert waaruit onomstotelijk blijkt dat hun producten veilig zijn om te gebruiken en niet of nauwelijks bijwerkingen kent. De waarheid kennen we intussen.

Er zijn meerdere redenen waarom deze Panama Papers opeens uitlekken. De eerste hebben we eerder deze week al belicht en dat is een poging van de Rothschilds om zelf alle controle te krijgen over offshore rekeningen en dan dit keer in de Amerikaanse belastingparadijzen.

Het grotere doel is wat er is besproken op de Bilderberg Conferentie in 2013 en waarover wij al uitgebreid hebben geschreven:

Om een heel lang verhaal kort te maken: De wereld wordt rijp gemaakt voor een wereldbelasting. Dit is dan ook het voornaamste agendapunt op de Bilderberg Conferentie dit jaar.

Voor het oog van de wereld wordt dit dan de manier om op te treden tegen grote ondernemingen die overal proberen belasting te ontwijken. Door het instellen van een wereldbelasting zal het niet meer uitmaken van waaruit ze officieel opereren want iedere locatie op aarde valt onder deze wereldbelasting. De opbrengsten ervan zullen dan evenredig verdeeld worden tussen de landen (redactie: evenredig volgens welke maatstaf?).

Zo zie je enkele jaren nadat het op de agenda stond van de Bilderberg Conferentie dat het nu in de praktijk gebracht gaat worden.

Wat ze gebruiken voor het bevorderen van deze wereldbelasting is de burgerbevolking.

Door ze te laten voelen dat zij en de gemeenschap waarin ze leven ernstig worden benadeeld doordat rijke mensen en grote bedrijven zich bezighouden met belastingontwijking.

Hierbij loopt het werktuig de Telegraaf uiteraard voorop:

Nederlandse ondernemingen ontwijken zoveel belasting dat elke werknemer jaarlijks 200 euro via de fiscus bij moet passen. Werkgevers betalen juist miljarden te weinig. Dat blijkt uit het eerste onderzoek naar de belastingmoraal van onze grote bedrijven. “Gewoon diefstal,” zegt de FNV.

Tussen 2005 en 2014 hebben belastingdiensten zeker 30 miljard misgelopen, waarvan 15 miljard in Nederland. Dat concludeert de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMO) na onderzoek in opdracht van de FNV.

Volgens de vakbond is een jarenlange trend zichtbaar, waarbij bedrijfswinsten minder worden belast, terwijl overheden de inkomsten van werknemers steeds méér belasten.

Er wordt heel handig gebruik gemaakt van het onrechtvaardigheidsgevoel bij de , omdat zij wel belasting betalen en rijke lui niet of veel minder.

Dus, wordt dat allemaal nog even flink aangedikt:

FNV benadrukt dat het onderzoek over slechts een deel van de bedrijven in Nederland gaat. “Als je het doortrekt naar het totale bedrijfsleven praat je over nog veel meer geld”, aldus bondsbestuurder Leo Hartveld. “Elke cent die bedrijven hierdoor extra winst maken is feitelijk diefstal van de maatschappij.”

De nietsvermoedende en volkomen naïeve burger denkt door het aanpakken van de belastingconstructies van de rijken en grote bedrijven dat daardoor rechtvaardigheid zal ontstaan en dat zij uiteindelijk dan minder belasting zullen hoeven betalen.

Ze hebben dan niet goed geluisterd naar de uitspraken van een andere bekende Bilderbergklant, de Duitse Minister van Financiën, Wolfgang Schäuble.

Deze zei een jaar na de Bilderberg Conferentie waarin in 2013 het besluit tot een wereldbelasting werd genomen, in 2014 het volgende:

Het is bekend dat Schäuble een echte globalist is die al bij de Bilderberg Conferentie in 2003 in het Franse Versailles zijn instructies zal hebben gekregen.

Dus heeft hij ook felle kritiek op bedrijven die door het opzetten van bepaalde structuren belasting proberen te ontwijken en is hij bovendien van mening dat de burger meer belasting moet gaan betalen.

Zoals wij al schreven in 2013 wordt dadelijk de wereldbelasting versneld ingevoerd, want iedereen is het erover eens dat dit allemaal zo niet verder kan. Onder die wereldbelasting zal de burger nog veel meer belasting gaan betalen dan nu al het geval is.

De echte elite zal ten alle tijden buiten schot blijven, zelfs wanneer er een mondiale belasting wordt ingevoerd. Het echte geld zal nooit gevonden worden, simpelweg omdat ze zelf de spelregels bedenken en er echt wel voor zullen waken dat ze niet het slachtoffer worden van hun eigen bedenksels.

Ondertussen gaan protesterende bevolkingen de straat op zoals in IJsland en werken indirect, zonder dat ze het zelf weten, mee aan het versneld invoeren van de nieuwe wereldbelasting.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Photo by dddoc1965


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
war ze u niet vertellen
5 jaren geleden

ziet u goed. COP21 was daar al een voorbeeld van. Dat ging de VN niet om de klimaatopwarming. Slim gekozen excuus – al gekozen tijdens WTO-ronde in Doha.
Klimaathoax creëren om de soevereiniteit van staten weg te zuigen en de Wereldregering er door drukken.
Alle mutsen van NL geloofden wel in de klimaathysterie, dus te voet naar de lichtstad. Hele tippel. Heel betrokken hun verhaal doen.
Maar ja, het echte werk werd gedaan door de lobbyisten. m.n. Shell, Monsanto, Exxon hadden een heel leger lobbyisten gestuurd.
Plan liep ‘gesmeerd’, niemand die ook maar enige argwaan had gekregen.
‘fracken’ heet nu ook in het belang van ‘duurzaamheid’. Als u een boer of een scheet laat, moet u natuurlijk wel voor de uitstoot betalen. Zo gek wordt het. De oorlog is verklaard aan de mens, de mensheid.
Fascisme heet nu ‘algemeen belang, ‘common good’.

Politici zijn de trekpoppen van de bankiers. Heerlijk vinden die ‘t. Dijsselbloem’s mondhoeken raken z’n oren bijna. De kiezers, geloven de man blind.

Ook de derivaten black box – zorgt ervoor dat de mensen verarmen; hun pensionfondsen en institutionele beleggers storten de vermogens van de burger in die koehandel, zeg maar zwendel. Zo heeft Wall Street een ‘monetair zwart gat’ geschapen. Het zuigt de welvaart uit de wereld naar ‘Wall Street’.
‘We use capitalism, to destroy capitalsm’.
Dan heeft Soros de EU nog gedwongen tot ‘bail in’; de Cyprusblauwdruk voor alle EU-lidstaten; spaartegoeden confisqueren om zwendelbanken te redden.

We zijn in de transitie gesleurd van kapitalisme naar de ‘socialistische’ heilstaat.
Verder ter duiding; over Soros – wie anders; de man wordt ook wel ‘the Shadow Party’ genoemd; feitelijk de regisseur van zowel de Democrats, als Republicans.
Ook in Europa heeft deze parasiet zijn tentakels;
de man achter de migranten stroom; de man achter Leiden Univ., en de Central European University in Budapest – kweekvijver van financieel addergebroed voor sleutel posten in de lidstaten, en het Europees Parlement. denk aan bruikbare idioten als Timmermans, de meisjes van D’66.
En nu is Soros ook de regisseur van Maidan, nazi-Kiev, en de Oekrainse Centrale Bank en de IMF-leningen – die nooit terugbetaald kunnen gaan worden.

Over het soort Soros:
“Hedge Fund short sellers are not capitalist.
They are anti-capitalist and they are not investors; they are anti-investors.”
He says they “loot” companies and countries.

Soros Fund Management is a member of the “founder’s council” of the MFA, one of the most powerful lobbies and special interests in Washington, D.C
the Congress refuses to investigate Soros and his hedge fund

Soros, the most powerful hedge fund short seller, is open about this part of his program. He wants to diminish the role of the U.S. in the world, including the value of the dollar.
The SDR idea is a variation of a global tax
to finance more foreign aid. he seems determined to drain more wealth away from the United States.

The term “Solidarity Levies” is U.N.-speak for global taxes. there is a still larger set of proposals.

So the nations of the world, including the U.S., will collect the taxes but then turn them over to institutions such as the U.N.
The world body will function, in effect, like a global IRS. This is the Soros plan.

Onderschat die rat niet. Het gaat hard.
Nog weer een andere truc om ons te bestelen is dat hij middels het IMF de schuldenlanden de eis gaat opdringen van Publiek Private Financiering;
Komt neer op kosten voor de belastingbetalers, winsten in private zakken, de bankiers zelf voorop.

5 jaren geleden

Het is altijd weer het bekokstoof van de giga rijken en de multinationals…
Wanneer wordt het volk in het algemeen eens wakker van al dat zand dat hen in de ogen wordt gestrooid…?
Maar het is water naar de zee dragen… Als je ergens de straat voor op gaat wordt je ondertussen ergens anders voor genaaid waar je bij staat.
Deze f*****g wereld moet veranderen.

Dit is mijn betoog en onderzoek [in het engels]:

*How the blockchain could build a better democracy and change the lie we live…*

We should redesign a new decentralized impartial democracy with the use of bitcoin and the blockchain where corruption and greed is banned. We forget that greed is the feeding ground on which terrorism can thrive. We should stop trying to bomb #terrorism but take their power, their ground for terror away…

We should try to change the political system by means of the Blockchain. The decentralization and resistance to manipulation makes the Blockchain an excellent tool. The blockchain network fosters a true consent of the governed through voluntary participation and enables self-regulation taken up by each choosing to abide by the rule of consensus. What emerges in this innovation is a new form of social accountability. Unlike traditional representative models of governance, where systems of checks and balance are exercised through third parties, under bitcoin’s consensus model, accountability is distributed directly and exercised by all in the network.

How the blockchain could build a better democracy and change the lie we live…
Right now I believe we live in a lie: https://youtu.be/ipe6CMvW0Dg
I agree one side that a united EU has solved various problems and warmongering psychopaths.
However the USA is still waving its war flags continuously which is definitely not good. Listen what Noam Chomsky has to say about it: https://youtu.be/AYJAkm1kiCE
Insane what is going on.
*I am a strong believer that we are ruled by an elite group of people who hold the cards in various areas of extreme power with politicians as puppets and the media is mostly biased and used to voice the lies and manipulate the truth.*
*The Rothshilds have their tentacles in all the countries of the world, except 9: Russia, China, Iceland, Cuba, Syria, Iran, Venezuela, North Korea and Hungary… Other major power hungry, warmongering conglomerates who disrupt the true democratic way the world should be ruled, are in my humble believe the financial institutions, chemical and pharmaceutical as well as weapon industries, who have no interest at all in empowering the human resources.*

That is why I believe we must go back and redesign democracy so that the puppets are expelled and just can’t exist anymore… A democracy where the human quality of mistrust is replaced with a system – in my believe by use of the Blockchain of cryptocurrencies – so that governing can take place at various levels in a democratic way.
How that should be taken place with the Blockchain is not entirely clear yet but I do believe in its potential. So that true impartial, unbiased and disinterested democracy can form and take hold of governing.
Terry Bouricius came with a fascinating study on the subject: http://www.publicdeliberation.net/jpd/vol9/iss1/art11/ and http://stwj.systemswiki.org/?p=1407
Another way to start the changes are maybe Open Governance: https://democracyspot.net/
and about communal budgeting: http://www.thenation.com/article/grassroots-democracy-venezuela/ and https://goo.gl/ogjWrC
and https://openknowledge.worldbank.org/handle/10986/8042
Maybe Yanis Varoufakis with his new political movement DIEM25: https://youtu.be/BcptJkd87uQ
can make a start for the transition to a new political world order where true power to the people and democracy can be restored: http://goo.gl/5XEE8s
Now to my last but humble believe we should try to change the political system is by means of the Blockchain… basically the engine behind the cryptocurrencies: http://www.coindesk.com/consensus-algorithm-and-a-new-model-of-governance/ . In this article you can read how the decentralization and resistance to manipulation makes the Blockchain an excellent tool. The blockchain network fosters a true consent of the governed through voluntary participation and enables self-regulation taken up by each choosing to abide by the rule of consensus. What emerges in this innovation is a new form of social accountability. Unlike traditional representative models of governance, where systems of checks and balance are exercised through third parties, under bitcoin’s consensus model, accountability is distributed directly and exercised by all in the network. http://www.governing.com/templates/gov_print_article?id=311514061
New movements like this one in Australia are already exploring:http://goo.gl/sVVeCA
Or this one in Argentina: http://democracyos.org/

Remember there will always people and organisations that will ridicule these ideas. For those who want to move to change, we have to persevere and believe, steer and communicate,learn and teach and be open for out of the box solutions.http://technical.ly/brooklyn/2015/12/22/blockchain-democracy/
http://www.strategy-business.com/article/A-Strategists-Guide-to-Blockchain?gko=0d586

VIDEO: De explosieve docu over kanker die de media weigerden uit te zenden

Alexander Pechtold is een “gekochte politicus”