in

Het beste kabinet sinds WWII : Asielpaniek kabinet

Het omstreden besluit van staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en ) om gemeenten desnoods te overvallen met bussen vol , heeft tot en verzet geleid in het land.

Het zou vrezen dat gemeenten in koor opvang zullen weigeren nu Dijkhoff heeft laten zien dat hij desnoods eerder gemaakte afspraken over opvang terzijde schuift. In kabinetskringen valt te horen dat „het water Dijkhoff over de schoenen loopt” en dat het „dweilen met de kraan open is”.

Terwijl in Amerika zat was vicepremier Asscher een mediaoffensief begonnen. Hij riep in tal van programma’s om het hardst dat Nederland „met een warm hart het hoofd koel moet houden”. Het paniekerige optreden zou bedoeld zijn om draagvlak in het land voor asielopvang overeind te houden.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

IMF en Wereldbank: migratiestromen houden nog decennia aan

De migratiestromen naar Europa en de zullen de komende decennia aanhouden en verder toenemen. Hierop wijzen het IMF en de Wereldbank in een gezamenlijk rapport  Volgens het IMF en de Wereldbank is de migratie van arme landen naar rijke landen een blijvend verschijnsel in de mondiale .

De beide instellingen publiceerden woensdag in de Peruaanse hoofdstad Lima het zogenoemde Global Monitoring Report 2015/16, waarin wordt gesteld dat een grootschalige volksverhuizing zal plaatsvinden, deels als gevolg van ingrijpende demografische veranderingen in de wereld. ‘Dit zal een grote nieuwe uitdaging worden die de kans biedt op het uitbannen van en gedeelde welvaart als tenminste het juiste met argumenten ondersteund beleid wordt gevoerd, zowel nationaal als internationaal.’

Lees verder bij de Bron: de Volkskrant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BAM: Nabestaanden Australisch slachtoffer MH17 willen Opstelten en Teeven vervolgen

Hoppa: SVB niet aansprakelijk voor financiële schade zorgverlener #PGB