in

Het beste kabinet sinds WWII : Asielpaniek kabinet

Het omstreden besluit van staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en ) om gemeenten desnoods te overvallen met bussen vol , heeft tot ophef en verzet geleid in het land.

Het kabinet zou vrezen dat gemeenten in koor opvang zullen weigeren nu Dijkhoff heeft laten zien dat hij desnoods eerder gemaakte afspraken over opvang terzijde schuift. In kabinetskringen valt te horen dat „het Dijkhoff over de schoenen loopt” en dat het „dweilen met de kraan open is”.

Terwijl in Amerika zat was vicepremier Asscher een mediaoffensief begonnen. Hij riep in tal van programma’s om het hardst dat Nederland „met een warm hart het hoofd koel moet houden”. Het paniekerige optreden zou bedoeld zijn om draagvlak in het land voor asielopvang overeind te houden.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

en Wereldbank: migratiestromen houden nog decennia aan

De migratiestromen naar Europa en de VS zullen de komende decennia aanhouden en verder toenemen. Hierop wijzen het IMF en de Wereldbank in een gezamenlijk rapport  Volgens het IMF en de Wereldbank is de migratie van arme landen naar rijke landen een blijvend verschijnsel in de mondiale .

De beide instellingen publiceerden woensdag in de Peruaanse hoofdstad Lima het zogenoemde Global Monitoring Report 2015/16, waarin wordt gesteld dat een grootschalige volksverhuizing zal plaatsvinden, deels als gevolg van ingrijpende demografische veranderingen in de wereld. ‘Dit zal een grote nieuwe uitdaging worden die de kans biedt op het uitbannen van en gedeelde welvaart als tenminste het juiste met argumenten ondersteund beleid wordt gevoerd, zowel nationaal als internationaal.’

Lees verder bij de Bron: de Volkskrant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
5 jaren geleden

De grootste landverrader sinds WOII. Tja dit klopt wel.
Die oranje pakjes van de neoliberalen waren tijdens WOII ook verdacht

geen iedee
5 jaren geleden

nu meneer dictator vergeet een ding dat hij is gekozen en betaald word door de burgers
als hij denk de dictator uit te hangen vertrek deze heerschap maar naar noord Korea
en dat het de beste kabinet is sinds wo II vraag het dan eens aan Wajong eren – wsw ers – ww. ers – wwb ers – zieken en ouden van dagen die krijgen steeds minder geld en de graaiers uit den haag
geven miljarden weg nu dan vindt ik het niet zo gek dat Wilders steeds groter word
VVD en PvdA ga voor al zo door

Rob
5 jaren geleden

Mijnheer “Teflonpijp”-de heer Mark Rutte is door een internationale Rijke groep -”de Elite geheten” aangesteld. Dit gebeurd van uit drie pinten “Washington TelAviv en Brussel”. Elke 4 jaar overlegt die Elite over de trouwste volgeling uit de groep. Die groep bepaald zowel in Brussel als ook in Nederland het beleid. Stemmen heeft weinig zin -als je als politieke partij ‘le niet van tevoren door de media laat profileren. De media maakt een partij groot of klein. Dit kost erg veel geld + het verkondigen van dwaalleer, De meeste burgers kijken niet naar het programma van een partij -maar kijken naar een gebekte persoon en hoe deze overkomt.

BAM: Nabestaanden Australisch slachtoffer MH17 willen Opstelten en Teeven vervolgen

Hoppa: SVB niet aansprakelijk voor financiële schade zorgverlener #PGB