in , ,

Het Bill Gates-effect: DTP-vaccin van de WHO heeft in Afrika meer kinderen gedood dan voorkomen

5296658521 cf43d8c29f gates vaccin

Iedereen die het wereldwijde vaccinatieprogramma van Bill Gates / WHO verdedigt, moet deze studie uitleggen: Mogensen et al 2017. Vóór 2017 hebben noch HHS noch de WHO ooit het soort gevaccineerd / niet-gevaccineerd (of placebo) onderzoek uitgevoerd dat nodig was om vast te stellen of het DTP-vaccin daadwerkelijk gunstige gezondheidsresultaten oplevert. Het DTP-vaccin werd in de Verenigde Staten en de westerse landen in de jaren negentig stopgezet na duizenden meldingen van overlijden en hersenbeschadiging.

Meisjes gevaccineerd met het DTP-vaccin – het vlaggenschip van Bill Gates ‘GAVI / WHO Afrikaans vaccinprogramma – stierven 10 keer sneller dan niet-gevaccineerde kinderen.

Maar Bill Gates en zijn surrogaten, GAVI en WHO, maakten van DTP een prioriteit voor Afrikaanse baby’s. De Deense regering en de Novo Nordisk Foundation hebben deze studie laten uitvoeren door een team van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van Afrikaanse vaccinatie. De twee meest prominente namen, Drs. Soren Mogensen en Peter Aaby zijn beide voorstanders van vocale vaccins. Ze waren geschokt toen ze jarenlange gegevens van een zogenaamd ‘natuurlijk experiment’ in Guinee-Bissau onderzochten, waarbij 50% van de kinderen overlijdt voordat ze vijf jaar oud zijn.

In dat West-Afrikaanse land werd de helft van de kinderen na drie maanden gevaccineerd met het DTP-vaccin en de andere helft na zes maanden. Dr. Mogenson en zijn team ontdekten dat meisjes die waren gevaccineerd met het DTP-vaccin 10 keer sneller stierven dan niet-gevaccineerde kinderen. Hoewel de gevaccineerde kinderen werden beschermd tegen difterie, tetanus en kinkhoest, waren ze veel vatbaarder voor andere dodelijke ziekten dan niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten. Het vaccin bracht blijkbaar hun immuunsysteem in gevaar. Dankzij Gates is DTP het populairste vaccin ter wereld.

De onderzoekers suggereerden dat het DTP-vaccin meer kinderen doodt dan de ziekten waarop het is gericht.

Voor Afrikaanse landen gebruiken GAVI en WHO de opname van DTP-vaccins om de nationale naleving van vaccinaanbevelingen te meten. GAVI kan landen die niet volledig voldoen, financieel straffen. De onderzoekers suggereerden dat het DTP-vaccin meer kinderen doodt dan de ziekten waarop het is gericht. Het is mogelijk dat miljoenen kinderen negatief worden beïnvloed. Hoewel de New York Times en andere Gates-boosters mij zullen beschuldigen van het promoten van ‘verkeerde informatie over vaccins’, is dit een peer-reviewed publicatie in …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9dc464d57af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547941752d7fd29f48 640 ufo

Pentagon geeft officieel drie UFO-VIDEO’S vrij om ‘misvattingen op te ruimen’

54e6d24a4d56af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547941752a78d79144 640 diesel

Lucht blijft vervuild, ondanks lockdown. Zijn oude diesels dan toch niet zo smerig?