in , , , , , ,

Het blanke ras is ten dode opgeschreven

Je kunt het misschien eleganter omschrijven dan in bovenstaande titel, maar feit is dat het Westerse blanke ras over niet al te lange tijd niet meer zal bestaan.

Het probleem is de voortplanting, of meer het gebrek daaraan, door het steeds slechter wordende zaad van mannen wat volgens wetenschappers wordt veroorzaakt door chemicaliën.

Zonder dat wij het ons bewust zijn, is het blanke ras bezig in rap tempo te verdwijnen. Er wordt natuurlijk al jaren gesproken over afnemende bevolkingen in Westerse landen en dat dit hoofdzakelijk te wijten is aan dat mensen tegenwoordig minder kinderen krijgen.

Maar, misschien is het een heel andere kwestie dan een vrijwillige, waar we in een ander verband ook al over schreven.

Volgens een afgelopen dinsdag gepubliceerd alarmerend onderzoek is gebleken dat de concentratie zaadcellen in het mannelijk sperma, de zogenaamde sperm count, over de afgelopen 40 jaar met bijna 60 procent is gedaald.

Het onderzoek is uitgevoerd door de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem onder leiding van epidemioloog Hagai Levine. Deze laatste gaf leiding aan een team onderzoekers die 185 onafhankelijke onderzoeken hebben bestudeerd die zijn uitgevoerd in de periode tussen 1973 en 2011.

De concentratie zaadcellen in het sperma van mannen neemt ieder jaar met 1,4 procent af. Wanneer je dat bij elkaar optelt dan kom je tot een totale terugval van meer dan 50 procent sinds het begin van de jaren zeventig.

Het vreemde is dat deze trend zich alleen voor doet in de en niet onder de mannelijke bevolking van minder ontwikkelde landen zoals die in Zuid Amerika of Afrika.

Dus wordt geconcludeerd dat het de levensstijl en omstandigheden in de Westerse wereld zijn die deze alarmerende trend veroorzaken. Daar is op dit moment nog geen verder onderzoek naar gedaan, maar het ontbreken van een dergelijke trend in minder ontwikkelde landen ziet men uiteraard wel als een signaal dat het iets is in de omstandigheden in de Westerse wereld die anders is.

Wat misschien nog alarmerender is, is dat er geen enkel teken is dat deze trend afneemt. En dat betekent simpelweg dat het Westerse blanke ras ten dode is opgeschreven.

Natuurlijk zal het ook mensen treffen die hier gekomen zijn als immigrant, maar die hebben veel minder lang blootgestaan aan de trend die al tientallen jaren bezig is.

Professor Shanna Swan van de Ichan School of Medicine in New York zegt dat de resultaten van dit onderzoek een sterk verband suggereren met de chemische elementen die overal worden gebruikt in bijvoorbeeld bewerkt voedsel.

Maar, misschien moeten we het wel in heel andere richting zoeken. Een ander heel groot verschil met de minder ontwikkelde landen is dat er bij ons op grote schaal wordt gevaccineerd.

In vaccinaties komen heel veel schadelijke chemische stoffen voor, zoals we schreven in een eerder artikel. 

Wat zit er zoal in een griepprik:

In een griepprik zitten ondermeer de volgende gifstoffen: Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel; Formaldehyde = kankerverwekkende stof; Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten; Thimerosal (kwik) = neurotoxine, tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging; Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

Antivries en kwik is al erg genoeg, maar neem bijvoorbeeld de stof Formaldehyde:

Formaldehyde is bekend als middel om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde.

Wat doet deze stof met je:

 •  Lage concentraties kunnen irritatie aan ogen, keel en neus opleveren
 •  Symptomen van vergiftiging zijn branderige ogen, hoesten, droge keel
 • Formaldehyde kan astma en bronchitis achtige verschijnselen veroorzaken
 • Formaldehyde staat geregistreerd als een carcinogeen (kankerverwekkend)
 • Er zijn studies die een verband aantonen met neus en longkanker en mogelijke verbanden met leukemie en hersenkanker
 • Aspartaam (als NutraSweet in veel light producten) breekt in het lichaam af in methanol (wood alcohol), het lichaam zet vervolgens methanol om in Formaldehyde.
 • Formaldehyde veroorzaakt in het lichaam schade aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en veroorzaakt onherstelbare schade aan DNA
 • Styrofoam is een bron van Formaldehyde. Iemand die een warme drank drinkt uit een Styrofoam beker, krijgt een overdosis aan Formaldehyde.
 • FastFood bedrijven zoals McDonalds en King verpakken hun (warme) voedsel in Styrofoam.
 • We vinden Formaldehyde in vaccinaties
 • Hoge concentraties leveren permanente schade op aan de longen

Bij het RIVM staat de volgende geruststellende mededeling over deze stof.

Chemische stoffen worden in het kader van de Europese wetgeving ingedeeld in gevaarklassen. Een gevaarklasse geeft aan welk effect een stof in potentie kan veroorzaken. Formaldehyde wordt ingedeeld in de gevaarklasse ‘kankerverwekkend'. Dit is gebaseerd op de effecten in de keelneusholte die specifiek waargenomen zijn bij langdurige inademing. Er is reden om aan te nemen dat blootstelling via (inspuiten) niet tot deze effecten zal leiden.

Zouden deze en de talloze andere chemische stoffen in vaccinaties niet (mede) in staat zijn om ervoor te zorgen dat de Westerse man ieder jaar opnieuw minder zaadcellen produceert?

We weten dat op termijn het grootste deel van de wereldbevolking moet verdwijnen zoals aangegeven op de Georgia Guidestones en we weten ook dat de Westerse blanke man zo snel mogelijk dient te verdwijnen omdat deze het grootste gevaar oplevert voor de elite.

Is dat de (mede) reden dat nu overal versneld verplichte vaccinaties worden ingevoerd? 

Italië voert een inentingsplicht van kinderen en tieners onder de zeventien jaar in. Aanleiding voor dit besluit van het parlement vrijdag is een mazelenepidemie die begin dit jaar is uitgebroken.

Tot midden juli zijn 3672 mensen besmet met mazelen. Drie van hen zijn overleden. Als ouders weigeren mee te werken aan inenting van hun kroost, kunnen ze een boete van 500 tot 1000 krijgen en mogen hun kinderen niet naar de opvang.

Maak je geen enkele illusie, het gaat niet lang duren voordat ook bij ons s verplicht gaan worden. 

Frankrijk gaat vanaf 2018 vaccineren verplichten. Dit naar aanleiding van een Europese uitbraak van de mazelen, in combinatie met het gegeven dat meer dan dertig procent van de Fransen geen vertrouwen heeft in vaccineren (en dús het tegengestelde van de groeiende wens van de bevolking wet wordt)

De landen die zo meteen wel vaccinatieplicht hebben, gaan straks mekkeren omdat hun land wordt overspoeld door mensen uit andere lidstaten waar men nog geen vaccinatieplicht heeft en dát kan natuurlijk niet, en dus komt er een verplicht Europees vaccinatieprogramma.

Het is nog niet zo ver, maar er is niet veel tijd meer.

https://youtu.be/7hITYIT02rA

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ondanks grote afwijzing door het EP en het volk: Juncker wil nog steeds EU-toetreding van Turkije

Regeren was vooruitzien, minister Henk Kamp: ‘We hebben te veel migranten toegelaten’