in ,

Het blijft maar doorgaan: Asielzoekers uit veilige landen terroriseren Harderwijk

zit in zijn maag met een groep , nadat in een jaar tijd het aantal misdrijven dat aan hen wordt toegeschreven in de gemeente is verdubbeld. Vooral asielzoekers uit zogeheten 'veilige landen' zouden zich daaraan schuldig maken.

Burgemeester Harm-Jan van Schaik is resoluut: „Wie wil roven hoort hier niet thuis, deze mensen moeten worden uitgezet.”

Volgens cijfers van de zijn in de eerste acht maanden van dit jaar 158 misdrijven gepleegd door bewoners van het azc in Harderwijk. Over heel 2018 waren dit er nog 88.

„Wij geven geen verdere specificatie van het soort delicten. Wel kunnen we aangeven dat het overgrote deel (van de delicten) gaat om winkel- en fietsdiefstallen, diefstal uit auto's, heling en zakkenrollerij.”

Burgemeester Harm-Jan van Schaik () bevestigt de afkomst van de amokmakers.

Er wordt maar een deel van de diefstallen geregistreerd. „Bij elke aangifte gaan er zo 5 à 10 verdachte situaties aan vooraf. Wat wel opvalt is dat ze …..

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn de Nederlandse pensioenpotten vetgemest voor de EU?

Mafia-expert: ‘Amsterdam is erger dan Napels, jullie hele systeem is corrupt’