in ,

Het blijft maar doorgaan: Asielzoekers uit veilige landen terroriseren Harderwijk

zit in zijn maag met een groep , nadat in een jaar tijd het aantal misdrijven dat aan hen wordt toegeschreven in de gemeente is verdubbeld. Vooral asielzoekers uit zogeheten ’veilige landen’ zouden zich daaraan schuldig maken.

Burgemeester Harm-Jan van Schaik is resoluut: „Wie wil roven hoort hier niet thuis, deze mensen moeten worden uitgezet.”

Volgens cijfers van de zijn in de eerste acht maanden van dit jaar 158 misdrijven gepleegd door bewoners van het azc in Harderwijk. Over heel 2018 waren dit er nog 88.

„Wij geven geen verdere specificatie van het soort delicten. Wel kunnen we aangeven dat het overgrote deel (van de delicten) gaat om winkel- en fietsdiefstallen, diefstal uit auto’s, heling en zakkenrollerij.”

Burgemeester Harm-Jan van Schaik (CDA) bevestigt de afkomst van de amokmakers.

Er wordt maar een deel van de diefstallen geregistreerd. „Bij elke aangifte gaan er zo 5 à 10 verdachte situaties aan vooraf. Wat wel opvalt is dat ze …..

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Je verwacht het niet he van die asielzoekers die zo vriendelijk worden ontvangen in ons gastvrije land. Met huisvesting, uitkering, taalcursus etc. We zijn zo gastvrij dat we de gasten laten voorgaan boven de eigen bevolking en dat we misdaden als verkrachting door onze fijne gasten door de vingers zin.
    Vreemd dat de burgers en gevangenissen in NL wel wisten dat moslim multiculti niet werkt na 40 jaar stug blijven proberen, maar dat de overheid weet dat kennelijk niet …

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Zijn de Nederlandse pensioenpotten vetgemest voor de EU?

Mafia-expert: ‘Amsterdam is erger dan Napels, jullie hele systeem is corrupt’