in ,

Het blijft maar doorgaan: Asielzoekers uit veilige landen terroriseren Harderwijk

Harderwijk zit in zijn maag met een groep asielzoekers, nadat in een jaar tijd het aantal misdrijven dat aan hen wordt toegeschreven in de gemeente is verdubbeld. Vooral asielzoekers uit zogeheten ’veilige landen’ zouden zich daaraan schuldig maken.

Burgemeester Harm-Jan van Schaik is resoluut: „Wie wil roven hoort hier niet thuis, deze mensen moeten worden uitgezet.”

Volgens cijfers van de politie zijn in de eerste acht maanden van dit jaar 158 misdrijven gepleegd door bewoners van het azc in Harderwijk. Over heel 2018 waren dit er nog 88.

Lees deze post ook eens:  Belastinggeld aan het werk, beelden Tweede Kamervoorzitter Arib is klaar met telefoons: "de derde keer is inleveren"

„Wij geven geen verdere specificatie van het soort delicten. Wel kunnen we aangeven dat het overgrote deel (van de delicten) gaat om winkel- en fietsdiefstallen, diefstal uit auto’s, heling en zakkenrollerij.”

Burgemeester Harm-Jan van Schaik (CDA) bevestigt de afkomst van de amokmakers.

Er wordt maar een deel van de diefstallen geregistreerd. „Bij elke aangifte gaan er zo 5 à 10 verdachte situaties aan vooraf. Wat wel opvalt is dat ze …..

Lees deze post ook eens:  Pensioen en AOW: Wanneer gaat u dood? Wat is uw sterftedatum?

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

Lees deze post ook eens:  Weer een zwembad gevallen: Koewacht beperkt toegankelijk na wangedrag 'jongens'

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Multiculti is een samenzwering tegen de EU landen
2 jaren geleden

Je verwacht het niet he van die asielzoekers die zo vriendelijk worden ontvangen in ons gastvrije land. Met huisvesting, uitkering, taalcursus etc. We zijn zo gastvrij dat we de gasten laten voorgaan boven de eigen bevolking en dat we misdaden als verkrachting door onze fijne gasten door de vingers zin.
Vreemd dat de burgers en gevangenissen in NL wel wisten dat moslim multiculti niet werkt na 40 jaar stug blijven proberen, maar dat de overheid weet dat kennelijk niet …

Zijn de Nederlandse pensioenpotten vetgemest voor de EU?

Mafia-expert: ‘Amsterdam is erger dan Napels, jullie hele systeem is corrupt’