in

Het Coronavirus zal meer mensen failliet laten gaan dan dat het doodt

De echte crisis van het coronavirus is dat het meer mensen failliet laat gaan dan het vermoordt, vooral in de . De schulden van huishoudens zijn in de jaren na de Grote enorm gestegen, waardoor velen het risico lopen op een financiële ramp.

Bedrijven sluiten deuren en sluiten de winkel om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar dit is op zichzelf al een ramp voor velen die van salaris naar salaris leven, dat is bijna 80% van de Amerikanen.

Om nog maar te zwijgen van de schulden van huishoudens in de Verenigde Staten, deze bereikte een record van $ 14 miljard in februari tijdens de verspreiding van het coronavirus over de hele wereld.

Het economische gevaar van COVID-19 is exponentieel groter dan de gezondheidsrisico’s voor het publiek.

Als het virus uw leven rechtstreeks beïnvloedt, is het waarschijnlijk door u te laten stoppen met werken, uw werkgever te dwingen u te ontslaan of uw bedrijf failliet te laten gaan. Volgens de Independent is dat de grootste zorg.

Het is moeilijk voor te stellen dat niet in een recessie belandt (de negende van de wereld zit nu op slot). Het is ook moeilijk voor te stellen dat en zijn grootste handelspartner, de Verenigde Staten, niet worden getroffen.

En het is onmogelijk te zien hoe dit alles niet zal leiden tot een wereldwijde neergang, tenzij regeringen sneller en harder ingrijpen dan 12 jaar geleden tijdens de laatste financiële crisis – The Independent

De Verenigde Staten hebben de al verlaagd en dat heeft de bloeding niet gestelpt. Maar het verlagen van de rente heeft er niet toe geleid dat mensen meer uitgeven. Het versnelt echter meestal de hypotheekherfinancieringen ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
11 maanden geleden

De een zijn dood de andere zijn brood zo is het toch

De virus leugens worden steeds groter en groter

Mislukking: Overheid weet hoogopgeleide Syriërs niet in geschikte banen te krijgen