in

Het Coronavirus zal meer mensen failliet laten gaan dan dat het doodt

De echte crisis van het is dat het meer mensen failliet laat gaan dan het vermoordt, vooral in de Verenigde Staten. De schulden van huishoudens zijn in de jaren na de Grote enorm gestegen, waardoor velen het risico lopen op een financiële ramp.

Bedrijven sluiten deuren en sluiten de winkel om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar dit is op zichzelf al een ramp voor velen die van salaris naar salaris leven, dat is bijna 80% van de Amerikanen.

Om nog maar te zwijgen van de schulden van huishoudens in de Verenigde Staten, deze bereikte een record van $ 14 miljard in februari tijdens de verspreiding van het coronavirus over de hele wereld.

Het economische gevaar van is exponentieel groter dan de gezondheidsrisico's voor het publiek.

Als het virus uw leven rechtstreeks beïnvloedt, is het waarschijnlijk door u te laten stoppen met werken, uw werkgever te dwingen u te ontslaan of uw bedrijf failliet te laten gaan. Volgens de Independent is dat de grootste .

Het is moeilijk voor te stellen dat Italië niet in een recessie belandt (de negende economie van de wereld zit nu op slot). Het is ook moeilijk voor te stellen dat en zijn grootste handelspartner, de Verenigde Staten, niet worden getroffen.

En het is onmogelijk te zien hoe dit alles niet zal leiden tot een wereldwijde neergang, tenzij regeringen sneller en harder ingrijpen dan 12 jaar geleden tijdens de laatste financiële crisis – The Independent

De Verenigde Staten hebben de al verlaagd en dat heeft de bloeding niet gestelpt. Maar het verlagen van de rente heeft er niet toe geleid dat mensen meer geld uitgeven. Het versnelt echter meestal de hypotheekherfinancieringen ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De virus leugens worden steeds groter en groter

Mislukking: Overheid weet hoogopgeleide Syriërs niet in geschikte banen te krijgen