in ,

Het echte gevaar van de aanstaande vaccinatieplicht samengevat

Deze week sprak ik iemand die het allemaal wel prima vond als mogelijk zouden leiden tot onvruchtbaarheid of bevolkingsreductie.

De wereldbevolking wordt toch te groot, dus daar mag best wat aan gebeuren“, zo was zijn argument. Daarnaast vond hij het ook niet zo erg om zijn bewustzijn over te leveren aan het machtsblok, “want het is toch allemaal al een verloren zaak”.

Dat was een redelijk choquerende constatering; dat zelfs mensen die de agenda doorzien op de rug gaan liggen en zich overgeven.

Bent u ook bijna in die toestand beland? Lees dan even verder.

Als u ook zoiets heeft van “Ach, nou ja, dan wordt ik maar een bestuurbare robot, misschien heeft het wel hele leuke kanten en kan ik allerlei extra functionaliteit krijgen en is de mens gewoon toe aan de volgende stap in de evolutie“, dan wordt het tijd om het echte einddoel van al deze ontwikkelingen nog eens haarscherp op het netvlies te zetten.

We weten dat mensen als …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deflatiespook duikt op door coronacrisis

De energiebelasting …