in

Het Europese infuus van Nederland

Toen in 2008 de crisis in alle hevigheid losbrak, tot verbazing van de toen heersende plucheplakkers die al een jaar lang trots beweerden dat de crisis ons voorbij ging, ging het zoals we weten in Griekenland helemaal mis, net als in , Spanje en . Deze laden gingen zoals dat heet aan het infuus en er kwam een geldstroom richting de zuidelijke landen op gang om deze landen van de afgrond te redden, althans zo werd het verkocht. In werkelijkheid werd er tijd gekocht voor de banken van de Noordelijke lidstaten van voornamelijk Duitsland en Nederland om zonder al te veel kleerscheuren uit deze landen terug te kunnen trekken, en zo werden we dus opgezadeld met twee banken bail-outs, de openlijke waar , SNS en middels staatssteun overeind gehouden werden en een verkapte in de vorm van leningen waar we nu Griekenland de duimschroeven voor aandraaien.

Dergelijk bedrog is op zich al erg genoeg en heeft in Nederland met dank aan de EU al voor heel wat ellende gezorgd in de vorm van draconische bezuinigingen die men door de strot ramde van alles wat ziek, zwak en oud was en waar we nu nog steeds en eigenlijk nu pas steeds meer de vruchten van plukken. De sigaar uit eigen doos die ze in de vorm van belastingverlaging aan de ene kant en BTW verhoging aan de andere proberen te pushen als iets goeds doet daar niets aan af, maar dat is een ander onderwerp voor een ander artikel. Nee waar ik het over wil hebben is die landen aan het “infuus”, want realiseert u zich wel dat Nederland nu ook al jaren aan een dergelijk infuus zit, maar dan omgekeerd?

In de vorm van naheffingen druppelt er steeds meer geld naar Europa en dat gaan ze dit keer al voor de derde keer doen. 200 miljoen druppelt er dit keer in de bodemloze put terwijl we altijd al de grootste netto betaler in Europa zijn geweest, en voor wat? Wat zien we ervoor terug van dat geweldige Europa? Wat brengt het ons dat landen zoals Zwitserland en Noorwegen die geen lid zijn niet hebben? Is het de euro? Dat is een voordeel voor de niet leden want die kunnen indien nodig wel de economie bijsturen middels devaluatie. Zijn het speciale deals? Daarvoor doen de niet leden het economisch te goed. Dus wat is het voordeel van die EU waar zo vaak mee wordt geschermd? Zelfs de voedselbanken in ons land(Wat een schande is op zich) krijgen geen rooie cent omdat onze volksvertegenwoordiging te trots is om het daarvoor bestemde fonds aan te spreken, maar zelf ook niets doet om de nood op te lossen.

Wat krijgen wij terug voor al die miljarden die inmiddels uit onze zakken zijn getroggeld middels belastingen en vervolgens rechtstreeks overgemaakt naar Brussel(Zo’n 2,8 miljard als we deze derde ophanden zijnde aderlating meetellen). Macht zal het niet zijn want als klein kikkerlandje hebben we in de EU geen moer te vertellen. Neen, alle landen in de EU liggen aan een infuus de vraag is slechts of er wordt getapt of geïnjecteerd en beide is een slechte zaak want wij worden leeggezogen maar landen als Griekenland worden op de pijnbank gelegd.

Geweldig hoor dat dictatoriale Europa, het is hier fantastisch!

Lees verder via: Het Europese infuus van Nederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Hoi,

Je contact formulier doet het niet dus dan maar even zo:

Ik wilde je er even op wijzen dat je site een niet ondersteund ssl certificaat gebruikt waardoor je site op veel computers, tablets en mobieltjes die een redelijke beveiliging hebben ingesteld je site niet kunnen bezoeken omdat de https verbinding niet tot stand komt.

Je mist dus een boel traffic..

Hoop dat je hier iets mee kan 🙂

Greetz,
Kraven
http://urubin.com

Antwoord aan  JD
5 jaren geleden

Ehm getest met Win 8.1 en de nieuwste Chrome en met Ubuntu 12.4 met Firefox(Laatste versie).. Dus niet alleen de oudere OS-en. Zodra men SSL aanzet in de browser(s) is de site onbereikbaar. Tis maar dat je het weet 🙂

Rusland opnieuw grootste olieleverancier voor Nederland ondanks sancties

VNO-NCW-baas: ‘Bijstanders zijn labbekakken’