in

Het gaat mis met de coronadoden, maar dan ook flink …

Overheden wereldwijd beginnen nu toch serieuze problemen te krijgen met hun voortdurende coronahoax pandemie.

Steeds meer mensen geloven geen snars meer van de , simpelweg omdat er lang niet genoeg doden zijn om de in stand te houden.

Ongeveer een week geleden publiceerden wij een artikel over dat er veel te weinig coronadoden zijn om al die heisa met coronamaatregelen te rechtvaardigen. Als je de totale economie vernietigt en de vrijheden van mensen aan alle kanten aan banden legt, dan moet je wel met iets komen om het volk ervan te overtuigen dat jouw hoax echt gevaarlijk is.

Als je er met al die bombarie niet in slaagt om meer coronadoden bij elkaar te scharrelen dan een heftige griepepidemie dan heb je toch echt wel een probleem met je geloofwaardigheid. De dagelijkse uitslagen van het RIVM zijn inmiddels al gestopt, simpelweg omdat er niets te melden viel en hun wekelijkse verslag ziet er nu als volgt uit:

Dit is met de beste wil van de wereld niet langer te verkopen als een probleem. Niemand gaat dit nog serieus nemen en mensen worden ook een beetje moe van het gezwam over een tweede coronagolf.

Maar, het dreigt nu nog veel erger te worden door cijfers uit Amerika.

De media hebben de afgelopen weken bol gestaan over het toenemende aantal besmettingen in Amerika. Het volgende soort berichten kon je de afgelopen weken bijna dagelijks overal lezen.

Het aantal besmettingen van het coronavirus is volgens een telling van persbureau Reuters in de met een nieuw recordaantal van meer dan 47.000 toegenomen. Het is de grootste dagelijkse toename in de sinds de uitbraak van het virus.

Wanneer dat gebeurt, dan kan je er dus op wachten dat er ook weer een piek zal komen in het aantal sterfgevallen. Want, al wekenlang domineren het aantal besmettingen in de VS de voorpagina’s van de mainstream media. Echter, het vreemde is dat dit nu net niet gebeurt.

Ondanks dat er een “schrikbarende” stijging is waar te nemen van het aantal besmettingen neemt het dodental niet toe en dat is niet goed. Want, als dat gebeurt dan valt de coronapandemie hoax in duigen en gaat niemand zich meer aan al die idiote voorschriften houden.

We nemen als voorbeeld de staat Florida waar het aantal besmettingen, vergeleken met voorgaande maanden, explodeerde zoals te zien op het volgende plaatje. De blauwe lijn geeft het aantal besmettingen weer en de rode het aantal doden.

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Buitenlandse Europarlementsleden worden met neus op multiculti gedrukt en klagen over Brusselse onveiligheid

WHO wil nu toch ook maar onderzoek naar besmetting coronavirus via lucht