in ,

Het gaat nu snel! Kabinet beraadt zich op vaccinatiebewijs

Hoe straks verder als het aantal coronabesmettingen terug is naar het niveau waar het weer met versoepelingen kan komen?

Woensdag in het Kamerdebat over de corona-aanpak zocht de Tweede Kamer opnieuw naar perspectief. Is het testen en traceren dit keer echt op tijd in orde?

Is het wel verstandig om na te denken over versoepelingen rond de kerstdagen en hoe zit het met een vaccinatieplicht?

“Er kan een moment zijn dat de helft van gevaccineerd is, dat is te weinig voor de groepsimmuniteit. Wat doe je dan?” zei premier Mark in antwoord op vragen van onder meer -leider Gert-Jan Segers.

“Het kabinet is niet voor verplichte , de discussie is wel hoe je omgaat met mensen die niet gevaccineerd zijn bij een te lage vaccinatiegraad.”

Deze maand maakten Pfizer en Moderna veelbelovende resultaten bekend over de effectiviteit van hun coronavaccins. Volgens minister Hugo de Jonge kunnen de eerste vaccinatie begin januari 2021 van start.

Het kabinet en de Tweede Kamer hebben zich meerdere malen uitgesproken tegen vaccinatiedwang. Tegelijkertijd wordt ook de vraag gesteld hoe de omgaat met het toelaten van niet-gevaccineerden in bijvoorbeeld concertzalen of scholen.

De Vereniging ….

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
3 maanden geleden

Die smerige satanisten willen koste wat het kost hun dictatuur doorvoeren. Wanneer gaan we eindelijk de barricades op.

Saskia
3 maanden geleden

Mensen die gevaccineerd willen worden, en dat dus zijn. Hebben niks te vrezen van iemand die niet is gevaccineerd. Immers, ze zijn dan toch (beschermd) Datzelfde geldt voor mondkapjes. Als de schaapjes er voor kiezen om mondkapjes te dragen, zijn ze toch (beschermd) voor diegenen die geen mondkapjes dragen? De ironie!

Erik Imm
3 maanden geleden

Krankzinnige gasten in Den Haag,

WWIII IS NU !! WORDT WAKKER EN KOM IN OPSTAND
3 maanden geleden

Op diverse plaatsen op internet is informatie te vinden van wetenschappers en medici dat het CV-19 virus mogelijk vervelend is maar niet ernstig is. De sterfte cijfers zijn niet hoger dan van een normale griepgolf. Behandeling van de ziekte is goed mogelijk met HCQ + Zink.
Virussen behoren bij het leven en het lichaam is in staat daar mee om te gaan. Dat doen we al zolang mensen op aarde leven.
Er zijn wetenschappers die zeggen dat het CV-19 virus een reactie is op 5G electromagnetische straling die op diverse plaatsen in de wereld juist is uitgerold. Het is opvallend dat publicaties door youtube zeer snel worden weggehaald als die worden geplaatst.

Wetenschappers waarschuwen nadrukkelijk dat het vaccin gevaarlijker is dan het virus omdat het vaccin in de bloedbaan wordt gespoten en daar het DNA kan aantasten. En eenmaal in het bloed kunnen de effecten niet ongedaan worden gemaakt. Zij raden ten sterkste af om een vaccin te accepteren.

Overigens valt ook sterk af te raden om een Corona test te laten uitvoeren omdat het mogelijk is met een wattenstaafje gevaarlijk materiaal hoog in de neus holte te plaatsen. Het testen dient geen enkel doel anders dan de kas te spekken van de medische sector en angst te voeden van onwetende en onmondige burgers.
Bovendien is de PCR niet geschikt om CV-19 te testen met een 50 % kans van zekerheid. Zelfs de uitvinder van de test zegt dat de test niet gebruikt mag worden voor dit doel. Dus waarom zouden mensen deze test kiezen?

Ondanks dat er vrijwel geen CV-19 virus is doet de regering alsof er nog steeds een noodtoestand heerst. Dat is een zeer ernstige leugen en heeft alles te maken met de mensen die in de NL regering zitten die aanhangers zijn van de NWO (NIeuwe Wereld Orde).
Zie https://niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update

Hoewel wetenschappers, onderzoekers en artsen stelling nemen tegen vaccins zou de NL regering het liefst vaccins verplichten. Iets wat zij niet mag omdat mensen zelfbeschikkingsrecht hebben.
Het is werkelijk niet te geloven dat zoveel burgers niet doorzien hoe sterk de regering van het pad is geraakt of nog steeds niet zijn gewaarschuwd door familie en vrienden.

Schandalig hoe in de laatste alinea de regering de vraag in de mond van de bevolking legt die zegt : “hoe gaat de samenleving om met mensen die niet gevaccineerd zijn”. De regering probeert de samenleving te laten zeggen dat anderen gevaccineerd zouden moeten worden? Meer satanistisch dan dat is nauwelijks mogelijk. Wat nu gaande is is niets minder dan WWIII ….. Een heel andere oorlog dan wat we kennen, maar met precies dezelfde doelen: MACHT EN GELD NAAR DE ELITE !!!

Deze satanische NWO regering MOET zo snel mogelijk weg want zij vormt niet alleen een bedreiging voor onze economie maar nu ook voor ons leven.

Veel info wordt door youtube weggehaald. Dat is meer dan schandalig, maar youtube = jewtube.
En daarmee zeg ik genoeg voor de insiders.
Hieronder een link naar een goede, weliswaar betaalde, website :

https://www.awakeningchannel.com/post/5g-could-produce-cv19-universities-say

Praat met familie en vrienden zodat zij geen slachtoffer worden van de NWO = JWO.

Van 2020 naar 1984, nog maar een kleine stap…

Machtsgreep Europese Commissie over lokale (landelijke) diensten mislukt