in ,

Het gaat nu snel! Kabinet beraadt zich op vaccinatiebewijs

Hoe straks verder als het aantal coronabesmettingen terug is naar het niveau waar het kabinet weer met versoepelingen kan komen?

Woensdag in het Kamerdebat over de corona-aanpak zocht de opnieuw naar perspectief. Is het testen en traceren dit keer echt op tijd in orde?

Is het wel verstandig om na te denken over versoepelingen rond de kerstdagen en hoe zit het met een vaccinatieplicht?

“Er kan een moment zijn dat de helft van Nederland gevaccineerd is, dat is te weinig voor de groepsimmuniteit. Wat doe je dan?” zei premier Mark in antwoord op vragen van onder meer ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers.

“Het kabinet is niet voor verplichte vaccinatie, de discussie is wel hoe je omgaat met mensen die niet gevaccineerd zijn bij een te lage vaccinatiegraad.”

Deze maand maakten en Moderna veelbelovende resultaten bekend over de effectiviteit van hun . Volgens minister kunnen de eerste vaccinatie begin januari 2021 van start.

Het kabinet en de Tweede Kamer hebben zich meerdere malen uitgesproken tegen vaccinatiedwang. Tegelijkertijd wordt ook de vraag gesteld hoe de samenleving omgaat met het toelaten van niet-gevaccineerden in bijvoorbeeld concertzalen of scholen.

De Vereniging ….

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van 2020 naar 1984, nog maar een kleine stap…

Machtsgreep Europese Commissie over lokale (landelijke) diensten mislukt