in , , , , , ,

Het gonst, je weet niet precies wat het is, maar het is er en je voelt het in al je vezels…

Tumisu / Pixabay

Het gonst …. je weet niet precies wat het is … maar het is er. Je voelt het .. het trilt … het jeukt … je voelt het in al je vezels …

Als wat oudere valt het op dat veel dingen veel sneller gaan. Maar dat is niet het grootste probleem. Het is de manier waarop alles gebeurt die niet leuk meer is. Teveel draait alles om tijd, geld, macht, gekonkel en van zulks.

Het komt niet meer aan op kennis maar vooral op “netwerken”.

En daarbij is het toverwoord is Scoren. Tabellen maken. Snel even appen. Binnenhalen van een contract. E-mailen. Facebooken. Instagrammen. Twitteren. Binnen budget blijven. Bonus. Als je op straat loopt zie je mensen op een smartphone er snel voor zorgen dat ze een parkeerkaart voor hun auto hebben.

De druk die dit op de mens geeft is enorm en zal in de toekomst een catastrofe van jewelste aan
totale geestelijke instorting veroorzaken. Je ziet het inmiddels al bij de jongeren die op jonge leeftijd
in een depressie belanden (statistieken zeggen 1 op de 12). (note van JD)

Het leven is een ratrace geworden of beter eigenlijk: een tredmolen.

Mensen zijn meer dan ooit slaven in een systeem geworden zonder dit door te hebben.

Onder het mom dat de ruimte schaars is heeft de overheid overal betaald parkeren ingevoerd en “stasi auto’s” rijden continu rond of er wel betaald is. Afval kun je in een ondergrondse container stoppen maar daarvoor heb je wel een afvalpas nodig. Overal staan camera’s. De totale belastingdruk ligt boven de 80 %, maar nog is, verbazingwekkend, geen revolutie los gebroken.

En de “powers that be” zijn verstandig het elastiek niet verder te rekken dan mogelijk …

Een paar maanden geleden heb ik een boete laten voorkomen bij de rechter omdat ik 4 km/hr te hard had gereden.  Ik betwiste niet dat ik 4 km/hr te hard had gereden maar het feit dat ik als mens als computer werd beoordeeld. Of je 50 km/hr of 54 km/hr rijdt is hetzelfde. De intentie van de regel was destijds opgesteld door mensen die hun verstand gebruikten dat je de snelheid moest matigen. Nu is het geworden tot een absoluut getal.

In een uitvoerig verhaal van 14 bladzijden heb ik de rechter uitgelegd wat er aan de hand is in de wereld, maar toch moest ik de boete betalen. Ik heb haar aangeraden de genoemde links in mijn verweer op te bekijken. Geen idee of ze dat ook gedaan heeft.  Mensen denken niet meer en het systeem doet alles om te voorkomen dat mensen gaan denken.

Meer en meer voel ik mij niet langer thuis in dit land

Toen ik met pensioen ging had ik meer tijd om op internet te lezen over zaken waar ik in geïnteresseerd was en op zeker moment meer en meer dingen tegen kwam die mij steeds in nog meer zaken trokken. Zaken als fractionele reserve bij banken, grote cartelvorming van banken, pharma industrie die alleen medicijnen op de markt die zij kan patenteren en waar geen enkele rol speelt, chemotherapie doodt mensen omdat het kankercellen doodt maar ook gezonde cellen, banken die de wereld regeren, de rol van banken bij het voeren van oorlogen, Rothschild centrale banken wereldwijd, de rol van banken bij oorlogen.

En uiteindelijk ook aliens, demonen, Annunaki, Dracos’, Reptilians …

In de VS lees ik over FEMA kampen, UN legervoertuigen, ondergrondse tunnels, aliens, chemtrails, , , NSA, ….

Af en toe moet ik bewust stoppen met lezen. Ik lees over de rol van het Vaticaan, de rol van de Crown in Londen. Inderdaad: je wordt er kotsmisselijk van.

Hoe harder dat ik zoek hoe meer rotzooi dat ik vind.

Als ik vrienden en familie vertel over die dingen zeggen ze dat ik een conspiracy denker ben en dat de verhalen niet kloppen. Maar er zijn er ook die het niet willen weten. Dat snap ik niet. Ik moet dit weten !!!! En dan wijs ik meestal naar hun kinderen. Een vroegere collega raadt mij aan Trouw en de Volkskrant te lezen. Ik vertel ze dat ik alle kranten heb opgezegd. Zelfs New Scientist dat ik al 30 jaar las.

Een hoogleraar in de rechtsgeleerdheid T.T. zegt ergens in een artikel dat NL zich geen rechtsstaat meer mag noemen. Blijkbaar worden meer mensen wakker. Maar er zijn nog veel meer mensen nodig.

Al die dingen bij elkaar, die puzzel stukjes, gaven een totaal beeld. En het is geen mooi plaatje. Verre van dat. NL is ook niet dat onschuldige en nette land waarvoor ik het altijd had gehouden. NL is zelfs gidsland. Een land dat de Nieuwe Wereld Orde zich ongeveer als doel stelt en zich sterk heeft ingezet voor de invoering van de EU.

Een land met een giga hoeveelheid regels, overal controle, een belastingdruk die maximaal was en en een vangnet niet uit sociale compassie maar om te voorkomen dat revolutie uitbreekt en precies te weten tot hoever men kan gaan.

Een regering aan de macht die steeds verder van de burgers komt te staan en zonder enige terughoudendheid zichzelf op de borst klopte en zich de beste regering ooit noemde ….  Hoe ziek kun je zijn.

Jarenlang had ik mij tot het uiterste ingespannen voor de oliemultinational waar ik werkte en nu begon ik te zien hoe ik was gebruikt.  Weliswaar redelijk tot goed betaald maar achteraf zag ik het gekonkel van management en hoe het enige doel was geld binnen te harken voor de zeer grote aandeelhouders.  Ik schreef management een uitvoerige brief maar kreeg geen antwoord.
Ja, dat grote bedrijf met een S.

Ik ben blij dat ik niet jong ben in deze tijd. En ik voel op de een of andere manier dat ik een taak heb op dit moment in deze wereld. Ik heb te doen met mijn zoon die niet gehinderd door de kennis die ik nu heb enthousiast aan het werk is. Ik heb hem gewaarschuwd de kleinkinderen niet te laten inenten en dat hij moet lezen over de gevaren van 5G.

Als ik de situatie in NL vergelijk met Spanje waar ik regelmatig ben krijg ik steeds meer de neiging om te verhuizen, maar mijn zoon wil niet mee.

We kunnen een heleboel dingen noemen uit het dagelijks leven waar we ons over verbazen, ons aan ergeren.  We zien een regering die bepaalde dingen doet die vreemd voorkomen, die je niet kunt plaatsen, maar met al die zaken die ik op internet vind snap je steeds meer wat de bedoeling is. De NL regering is niet ONZE regering.

Door internet lees je ook veel meer dan vroeger wat er in de wereld speelt. In de jaren 60/70 was Hilterman op zondag 12 uur op de radio en hij legde in een half uurtje even uit wat er aan de hand was in de wereld.  En dat was het dan wel.  En daarna ging de radio uit.

Als je nu drie uur per dag de belangrijkste feiten in de wereld volgt dan heb je nog niet eens de belangrijkste feiten op rij.

Ik raad iedereen zijn bewustzijn te vergroten en uit te vinden wie we zijn, waar we vandaan komen en wat onze rol is dit grote heelal. Dat is voor mij langzaam aan steeds duidelijker geworden en dat is voor mij een geweldige troost ….  en een enorme motivatie te helpen de wereld te veranderen vanuit bewustzijn.


Naam van de schrijver is bekend bij JD. Ik hoop dat dit stukje iets zal bijdragen aan de allesomvattende verandering die hoog nodig is.

Wil jij ook iets insturen, dat kan via deze link.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit OM is stuk: de blokkeerfriezin is als een doodrijder/toebrenger van zwaar lichamelijk letsel veroordeelt

Rutte gaf niet alleen Toyota’s aan Syriëstrijders maar ook uniformen, hapje en drankje, niersteenvergruizer(?) en salaris voor de feestdagen