in

Het grote mRNA vaccinatie experiment: ‘Het is zonneklaar: heeft geen zin om kinderen in te enten!’

pixabay dna schade vaccin
via Xandernieuws.net

Twee artsen, Jona Walk en Bert Mulder, zeggen dat we niet iedereen moeten vaccineren tegen het coronavirus.

Kinderen en gezonde, jonge mensen hebben er toch weinig van te vrezen, zeggen zij, en groepsimmuniteit is tóch onhaalbaar. Het virus zal terugkomen in nieuwe varianten, om daar tegen te prikken, dat is je reinste waanzin.

Dat stellen immunoloog Jona Walk en arts-microbioloog Bert Mulder vandaag in het blad Medisch Contact, aldus dagblad De Gelderlander.

Zij baseren zich daarbij mede op een artikel dat recent in Nature verscheen, dat Five Reasons Why Covid Herd Immunity Is Probably Impossible‘ heet. Oftewel: “Vijf redenen waarom Covid-groepsimmuniteit waarschijnlijk onmogelijk is.”

De vaccins kunnen niet voorkomen dat het virus zich niet meer verspreidt, zeggen Walk en Mulder. Het enige dat ze kunnen doen is voorkomen dat mensen bij een besmetting al te ernstig ziek worden.

Maar daarbij is het ook nog eens zo dat niet alle vaccins voor alle varianten (gaan) werken. De Zuid-Afrikaanse variant is bijvoorbeeld niet bijzonder bevattelijk voor het vaccin van AstraZeneca.

En dat brengt Mulder en Walk bij nóg een reden om niet iedereen te vaccineren. Als een vaccin tegen een bepaalde variant niet werkt, krijgt die variant logischerwijze de overhand.

Die variant krijgt dan weer andere varianten die óók bestand zijn tegen het vaccin, en zo kom je in een situatie terecht waarin er steeds nieuwe varianten komen die de bevolking steeds opnieuw kunnen teisteren.

Ook zeggen de twee dat onnodig vaccineren …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koude oorlog 1563732828

‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

U zit in een groot medisch experiment: ‘voorlopige goedkeuring covid-19 vaccins tot 2023’