in , , ,

Het is over en sluiten met het manipuleren van weer- en klimaatgegevens

Gellinger / Pixabay

Er is een nieuwe app gelanceerd voor het archiveren van lokale weer- en klimaatgegevens op de SV (BSV) , in het nieuwste voorbeeld van een app-ontwikkelaar die OP_RETURN-transacties gebruikt in een praktische use-case.

De app, WeatherSV , werd samengesteld door het team achter het Australische IT-dienstenbedrijf FNQComputers, dat de lancering van de app op Twitter aankondigde.

Volgens het team kunnen de geautomatiseerde weerkanalen worden geactiveerd vanaf 40.000 live-stations en kunnen de klimaatgegevens voor altijd worden opgeslagen op de BSV-keten.

De app biedt een webinterface voor gebruikers om te beginnen met het registreren van weergegevens op de blockchain, met een uitgebreide dataset inclusief temperatuur, vochtigheid, windsnelheid en luchtdruk.

Met name de tweet verwijst naar Bitcoin-ontwikkelaar Unwriter , nChain Global en Money Button voor hun bijdragen aan het project. Volgens de WeatherSV-website is de service afhankelijk van bitdb, datapay, Money Button en Open Weather Map, evenals de BSV-blockchain.

Met WeatherSV kunnen gebruikers weersgegevens voor hun omgeving registreren, die onveranderlijk naar de BSV-blockchain worden geschreven als een permanent gegevensrecord. De gegevens worden geïndexeerd voor eenvoudig ophalen en kunnen naar behoefte worden doorzocht.

Met ongeveer 40.000 live weerstations bedekt met het netwerk, biedt de app potentieel breed bereikbare toegang tot lokale weergegevens. Nieuwe kanalen kunnen worden aangemaakt voor A $ 5 (ongeveer $ 4), de A $ 1 / maand (ongeveer $ 0,71) om de feed te onderhouden, die de gegevens onveranderlijk naar de blockchain schrijft als een permanente, doorzoekbare record.

Lees hier het volledige verhaal.

Lees verder bij de bron: Watts Up With That?

Gesjoemel met temperatuurdata: de verdwenen hittegolven

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ICTfail CBR inmiddels 5x duurder, verzwegen voor Tweede Kamer, duizenden burgers de dupe

Facebook gebruikte jouw en mijn gegevens als machtsmiddel